alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

damesokker

 
[222]
Originals Sort Sokker, 3 parOriginals Sort Sokker, 3 par

Sokker, 3 par

Originals

1 / 5
Side:af 5

Bliv klædt på til årstiden med strømper til kvinder fra adidas

Uanset om du hopper i et par hurtige sneakers eller omhyggeligt må snøre støvlerne, så skal sokkerne passe. Årstid, fodtøj og dagens outfit er alle faktorer, som spiller ind, når der skal vælges sokker. Derfor er det vigtigt at have et godt udvalg og flere muligheder. De holder elementerne på afstand og gør det mere behageligt at tage dine yndlingssko på, og så kan de give dit outfit definition eller kant. Når temperaturen daler, kan du holde dig dejligt varm i støvlerne med lidt ekstra polstring. Og et par årstider senere er det igen sæson til ankelstrømper. Uanset årstiden finder du ideelle bud på alt fra vintersokker til ankelstrømper til kvinder hos adidas.

Komfort, der holder hele dagen

Den klassiske tennisstrømpe har ét primært mål: at holde dine fødder tørre og tilpasse. Og evnen til at udføre netop den opgave er grunden til, at de er en fast bestanddel i langt de fleste klædeskabe. I udvalget hos adidas finder du sokker til damer, som giver dig glat tåsøm og indstrikket svangstøtte, så du er sikret en behagelig følelse og ideel pasform. En stødabsorberende fodseng beskytter dig imod de værste knubs fra hårde underlag. Svæv igennem dagligdagen i strømper til kvinder fra adidas.

Fuldend dit look fra top til tå

Stømper overses tit. De har en vigtig opgave, men er ikke altid i rampelyset. Andre gange er strømper netop dét element, der stikker ud og føjer sprælsk energi til et ellers afdæmpet og stilrent sæt. Gå på opdagelse i alt fra klassiske tennissokker til strømper i pangfarver og med diverse logoer med alt lige fra de ikoniske tre striber til Ivy Park, som er det omfattende samarbejde med Beyoncé.