alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Børnetøj

 
[1588]
adidas Designed To Move Big Logo T-shirt
Badge of Sport joggingdragt
BrandLove T-shirt
Adicolor Hoodie sæt
Adicolor Hoodie sæt
Manchester United Condivo 22 Training T-shirt
Trefoil T-shirt
Adicolor SST træningsbukser
3-Stripes bukser
Adicolor hættetrøje
Trefoil hættetrøje
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Adicolor SST træningsjakke
Manchester United Condivo 22 Hooded træningsoverdel
Trefoil Crew sweatshirt
adidas x Disney Muppets Crew sweatshirt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
adidas x Disney Mickey Mouse joggingsæt
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Crew sæt
Trefoil T-shirt
Manchester United Condivo 22 træningsbukser
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Trefoil T-shirt
Trefoil hættetrøje
3-Stripes bukser
Skater kjole
Condivo 22 træningsshorts
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Crew sæt
adidas Essentials shorts
Adicolor Shorts and Tee sæt
Adicolor Cycling shorts
adidas x Disney Mickey Mouse joggingsæt
Adicolor Hoodie sæt
Disney Daisy Duck T-shirt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Designed 2 Move shorts
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Adicolor Trefoil T-shirt
Adicolor shorts
adidas Essentials shorts

Glæde og tilfredshed i sporty børnetøj

Joggingbukser og træningsdragter i smarte, moderigtige farver og trendy designs. Varme, isolerende vinterjakker og kraftige windbreakers med gennemtænkte detaljer. Kvalitetsbevidste og praktiske T-shirts til hverdagen. Behagelige shorts og bløde sweatshirts. Blandt andet med detaljer som 3-Stripes og Trefoil. Alt hvad dit barn har brug for til hverdagens mange aktiviteter. Den store kollektion af børnetøj er skabt på en solid baggrund af ansvarlige produktionsformer. Med Better Cotton-initiativet støtter vi op om den globale bomuldsdyrkning og producenterne bag, mens vores brug af genanvendt polyester formindsker ressourceforbruget og reducerer udledningen af emissioner. Vi tager ansvar, så du kan give dit barn det bedste, når du handler børnetøj.

Tøj til børn med fokus på komfort og funktionalitet

Fuld fart over feltet. Ingen tid at spilde. Tid til leg og udfoldelse. Alt skal udforskes. Nysgerrigheden er stor. Aktivitetsniveauet er i top. Tempoet ligeså. Er du forælder, kender du sikkert til dette. Børns dagligdag foregår som regel i et højt tempo. Det stiller store krav til påklædningen. Vores tøj til børn er lavet til at klare strabadserne. Komfort og funktionalitet er det altoverskyggende fokus i udformningen. Derfor har vi prioriteret brugen af bløde materialer, der føles behagelige mod huden. Pasformen er som oftest løs, så dit barn har rig mulighed for bevægelse og leg. Fysisk udfoldelse er vigtig for barnet, og det faktum skal børnetøjet selvfølgelig understøtte og respektere. Bukser og shorts med elastiske taljer tilpasser sig dit barn og øger velværen. Intet der strammer eller skaber gener.  

Fuldend dit barns garderobe med børnetøj fra adidas

Et joggingsæt til når træerne kalder, og det er tid til klatring. Et par shorts og en T-shirt til den ugentlige fodboldtræning. En god vinterjakke til leg i sneen. En windbreaker til fritidshjemmets udendørsaktiviteter. En lun hættetrøje til kølige efterårsdage og sjove aktiviteter i hjemmet. Fuldend dit barns garderobe med børnetøj fra adidas, så I kan fokusere på, hvad der er vigtigt i livet. Nemlig kvalitetstid med hinanden.