alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Børnetøj

 
[962]

Glæde og tilfredshed i sporty børnetøj

Joggingbukser og træningsdragter i smarte, moderigtige farver og trendy designs. Varme, isolerende vinterjakker og kraftige windbreakers med gennemtænkte detaljer. Kvalitetsbevidste og praktiske T-shirts til hverdagen. Behagelige shorts og bløde sweatshirts. Blandt andet med detaljer som 3-Stripes og Trefoil. Alt hvad dit barn har brug for til hverdagens mange aktiviteter. Den store kollektion af børnetøj er skabt på en solid baggrund af ansvarlige produktionsformer. Med Better Cotton-initiativet støtter vi op om den globale bomuldsdyrkning og producenterne bag, mens vores brug af genanvendt polyester formindsker ressourceforbruget og reducerer udledningen af emissioner. Vi tager ansvar, så du kan give dit barn det bedste, når du handler børnetøj.

Tøj til børn med fokus på komfort og funktionalitet

Fuld fart over feltet. Ingen tid at spilde. Tid til leg og udfoldelse. Alt skal udforskes. Nysgerrigheden er stor. Aktivitetsniveauet er i top. Tempoet ligeså. Er du forælder, kender du sikkert til dette. Børns dagligdag foregår som regel i et højt tempo. Det stiller store krav til påklædningen. Vores tøj til børn er lavet til at klare strabadserne. Komfort og funktionalitet er det altoverskyggende fokus i udformningen. Derfor har vi prioriteret brugen af bløde materialer, der føles behagelige mod huden. Pasformen er som oftest løs, så dit barn har rig mulighed for bevægelse og leg. Fysisk udfoldelse er vigtig for barnet, og det faktum skal børnetøjet selvfølgelig understøtte og respektere. Bukser og shorts med elastiske taljer tilpasser sig dit barn og øger velværen. Intet der strammer eller skaber gener.  

Fuldend dit barns garderobe med børnetøj fra adidas

Et joggingsæt til når træerne kalder, og det er tid til klatring. Et par shorts og en T-shirt til den ugentlige fodboldtræning. En god vinterjakke til leg i sneen. En windbreaker til fritidshjemmets udendørsaktiviteter. En lun hættetrøje til kølige efterårsdage og sjove aktiviteter i hjemmet. Fuldend dit barns garderobe med børnetøj fra adidas, så I kan fokusere på, hvad der er vigtigt i livet. Nemlig kvalitetstid med hinanden.