alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Trail-Løb

 
[193]
1 / 5
Side:af 5

Trailløb er for enhver, der elsker at løbe

Trailløb er en udfordrende sport, der formår at være en fantastisk kombination af god motion og eventyr i naturen. Det er med andre ord løbeture, der er lidt udover de sædvanlige. Naturligvis kræver denne type af løb, at du altid er klædt ordentlig på fra top til tå. Af samme grund har vi hos adidas samlet et sort udvalg af tøj og sko, der er designet til at kunne klare selv den mest krævende form for trail running. Det er i høj grad takket være slidstærke materialer, der er fremstillet ved hjælp af moderne og banebrydende teknologier. Det endelige resultat er utallige åndbare og komfortable designs, som du kan nyde i mange år frem.

Nyd friheden på din løbetur

Komfort er en egenskab, der aldrig bør undervurderes. Derfor kan du i vores store sortiment af tøj og sko til trailøb forvente at finde en masse forskellige stilarter, der alle er skabt med netop en høj komfort i tankerne. Behagelig pasform og åndbare tekstiler er fundamentet i ethvert design, hvad end der er tale om lette sneakers eller vandafvisende jakker. Det er naturligvis alle dele, der både sikrer en utrolig bevægelsesfrihed og en optimal støtte. Denne kombination giver dig mulighed for blot at fokusere på at give den alt, hvad du har af energi og overskud, så du kan få det meste ud af din løbetur.

Terrænløb i al slags vejr

Svedtransporterende, vandtætte og utrolig lette. Det er blot nogle af de egenskaber, som beskriver de mange designs til trailløb, der tilsammen giver dig friheden til at løbe igennem alverdens terræner hele året rundt. Hos adidas kan du nemlig finde både lette T-shirts, der er perfekte til en løbetur i sommervarmen såvel som isolerende løbetights, der holder kulden ude om vinteren. Det er dermed tøj og sko, som giver en optimal beskyttelse imod nordens omskiftelige vejrforhold.