alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Badedragter og tankinis

 
[129]
1 / 3
Side:af 3

Sol og glade dage i badedragter og tankinis

Intet så forfriskende som en tur i bølgen blå. Svømning er en sport, der nærer krop og sjæl. Og det er uanset, om du foretrækker havets salte vand eller svømmehallens rolige og krystalklare vand. Øg velværen, når det igen er tid til at kaste dig over din favoritsport. Behagelige badedragter af gode materialer med perfekt pasform og en række unikke detaljer. Flere modeller er lavet af genanvendelige materialer, for på den vis at spare på ressourcerne og nedsætte udledningen af emissioner. Blandt andet er ECONYL®-garn sammensat af genanvendt fiskenet og kasseret nylon. Sammen bidrager vi til at skabe en bedre verden. Elegante designs til dig, der vil fremhæve dine feminine sider. Sporty, strømlignede modeller til dig, der ønsker et klassisk, minimalistisk look. Tilsæt innovative detaljer som UV-beskyttelse, fugtabsorberende AEROREADY og brug af klorresistent Infinitex-stof, og du har sortimentet af badedragter fra adidas. 

Tankinis og badedragter til fritid og professionelle

Aktivitet i vand skaber den perfekte modstand for dine muskler. Nærende svømmetag, der ikke overbelaster led, men derimod bidrager til velvære og forhindrer skader i at opstå. En optimal sport for dig, der vil passe godt på din krop eller tidligere har oplevet skader og nu ønsker en blid form for genoptræning. Ifør dig en badedragt eller tankini fra adidas, og du er klar til at springe i bassinet og lægge adskillige baner bag dig. Det bløde, lette stof smyger sig om din krop, mens gode udskæringer skaber yderligere komfort. Modeller med runde halse, høje benudskæringer, dybe snit ved ryggen eller elastiske stropper, der krydser bagpå. Trendy farver, inspirerende mønstre og legendariske symboler som 3-Stripes og Trefoil. Altid nemt at finde en model, der stemmer overens med dine unikke behov, og det er uanset, om du svømmer en gang om ugen eller dyrker sporten på et professionelt plan. En adidas badedragt løfter din sport til nye dimensioner uanset aktivitetsniveauet.