alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

dametasker

 
[277]
1 / 6
Side:af 6

Styrk organiseringen med trendy og rummelige dametasker fra adidas

Hold styr på de medbragte sager i rummelige dametasker i sporty looks og trendy designs. Variation i størrelse og antal rum gør det ligetil at styrke organiseringen, når du er på farten. Tilpas dametasken dine unikke behov med de justerbare remme, og nyd komforten fra de polstrede skulderstropper. Selv tunge læs bliver lige til at svinge på ryggen eller over skulderen uden gnavende fornemmelser eller bøvl. Kraftige lynlåslukninger passer ekstra godt på dine værdier, mens en detalje som ydre siderum giver let adgang til vandflasken. Moderne rygsække med særskilt rum til din laptop eller tablet gør det ligetil at tage arbejdet med under armen. Snavs- og vandafvisende flader forlænger det nye look, mens holdbar TPE-belægning i bunden beskytter din dametaskes indhold. Tag et miljøbevidst standpunkt med Primegreen, der er mærkatet for en dametaske sammensat af genanvendte materialer. Bæredygtige principper er en del af adidas’ fokus.

Trendsættende dametasker er den uundværlige accessories til garderoben

Klik et trendsættende og farverigt mavebælte om livet, og hav alt, hvad du har brug inden for rækkevidde. En udfordring forbundet med løbeture er ofte, hvor du skal gøre af de mindre sager som mobil og nøgler. Med et strømlinet løbemavebælte er du ude over den problematik. De smarte refleksdetaljer holder dig desuden synlig på de mørke stier. Fyld en af de store rummelige sportstasker med sportstøj, og find vej til den ugentlige træning i fitnesscentret. De indbyggede rum gør denne type dametaske ideel til kortere rejser og weekendture. Dyrk det urbane og feminine look, og træd ud i bybilledet med glitter, glamour og specialdesignede tasker til damer fra adidas. De store variationer i look og formål bakker op om din unikke person, og giver dig uundværlige accessories til garderoben, der for alvor vil tiltrække blikke i gadebilledet.