alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Fodboldtrøjer til damer

 
[102]
Nyd ethvert minut af kampen med stærke fodboldtrøjer til damer. De funktionelle spillertrøjer er fremstillet af åndbare og bløde materialer, der er ideelle til de mange aktive timer på banen.
1 / 3
Side:af 3

Tag kontrol over spillet med fodboldtrøjer til damer

De utallige fodboldtrøjer til damer er skabt til, at du kan give den max gas fra første til sidste minut af turneringen. Det er nemlig sportstøj, der sikrer en optimal komfort igennem behagelige og lette materialer. De strækbare tekstiler er kombineret med innovative teknologier som fugttransporterende AEROREADY, hvilket resulterer i kvalitetssikre designs, der holder dig tør og afkølet. Det er med andre ord sportsbluser, som du uden problemer kan vælge, hvad end du dribler lidt med vennerne, eller kæmper for sejren i netop en hård turnering.

Lad din passion skinne igennem i fodboldtrøjer til kvinder

Hos adidas kan du gå på opdagelse blandt et stort udvalg af stærke og stilige fodboldtrøjer til damer. De alsidige kollektioner byder på designs, der er inspireret af verdens bedste klubhold samt vores egne ikoniske 3-Stripes. Det er dermed let at hylde din yndlingsklub, eller blot vise din egen gode stil frem hver eneste gang, at du indtager banen. Ethvert af de mange designs besidder en utrolig styrke, som gør dem velegnede til de rolige såvel som de mest udfordrede kampe. Find din favorit imellem de forskellige fodboldtrøjer til kvinder, og føl dig godt tilpas, når du kæmper for bolden og de afgørende mål.

Tråde til træning og kamp

Sportstøj hos adidas er kendetegnet af en høj kvalitet, som blandt andet er takket være en lang række af moderne tekstiler. Det betyder, at du overalt i de mange kollektioner af fodboldtøj vil opleve designs, der er fremstillet på en ansvarlig og miljøbevidst måde.