alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

fodboldtrøjer til kvinder

 
[85]
1 / 2
Side:af 2

Vis din støtte og passion med officielle fodboldtrøjer til damer

Fodbold er der heldigvis ikke kønsbegrænsning på, hverken på banen eller som tilskuer og fan. Så naturligvis har vi en lang række officielle fodboldtrøjer til kvinder, hvor du kan vise din støtte, din passion eller tilhørsforhold til netop din favoritklub eller dit favorithold. Ud over adidas trøjer til damer er her også unisex trøjer, som alle køn kan have lige stor fornøjelse af. Ganske som originalerne er trøjerne her lavet med det bedste der findes, som fugtabsorberende AEROREADY teknologi til at holde din krop tør og behagelig, selv hvis du er på banen eller solen bager. Flere af disse fodboldtrøjer til damer er lavet med genanvendt polyester for at spare ressourcer og reducere emissioner, så vi også i fremtiden kan nyde naturen, og nogle gange endda en ægte græsbane. Trøjerne er også typisk udstyret med et ægte, vævet klub- eller forbundslogo. Bemærk dog at der kan være minimale forskelle mellem trøjerne spillerne bærer og så disse trøjer.

Passion og stolthed med adidas fodboldtrøjer til damer

Med disse trøjer kan du fremvise din passion og stolthed for nogle af verdens bedste idrætshold, men ud over at tænke i autenticitet med det rigtige design, klub- eller forbundslogo, korrekte farver og ægthedslabel, så har vi naturligvis også tænkt i, at din adidas trøje til damer skal være behagelig at have på, om du så enten selv bruger den til sport, træning i fitnesscentret eller til at sidde og heppe på pigerne eller drengene på banen. Dette ved at sørge for behagelig pasform og for fremstille trøjerne af bløde, åndbare og fugtabsorberende materialer som du kan føle dig både tryg og veltilpas i, selv hvis du er i gang med en kamp og giver den hele armen. Det kan være distraherende med en fugtig, kold trøje som klæber til huden, når man giver sig fuldt ud, eller er ude i varmt vejr., Her er gjort en del ud af at undgå netop disse problemer.