alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

golfsko til mænd

 
[61]

Golfskoene til mænd er nøje designet til golfspillere overalt, og skoene sørger for den perfekte blanding af komfort, stabilitet og trækkraft. Find de rette til din spillestil med vores brede udvalg af f.eks. Codechaos, Tour360, adiPure og adicross.

1 / 2
Side:af 2

Golfsko til herrer er vejen til det bedste afsæt

Golf er teknik og talent på mange måder. Det er også både sjov og alvor til træning og i kamp. Grundelementet er ufravigeligt fodtøjet. Golfsko til herrer er den basis under dit look, som får dig til at stå fast. Balance og tilpasning til underlagstypen danner udgangspunkt for en optimal runde på banen. Golfsko til herrer med Torsion System indstiller sig automatisk til græs eller sand, når fødderne rammer underlaget. Grus, kunststof eller naturlige græsbaner. Skoene forbereder dig på dit daglige golf-fix, så du kan blive endnu bedre. Betræder du ofte hårde og tørre baner, kommer golfsko til herrer med Bounce til sin ret. Avanceret skumteknologi og små kapsler sørger for stødabsorbering, så du skåner dine muskler og led. Golfsko til herrer fra adidas bruges af professionelle og du kan på magisk vis få glæde af den værdifulde viden, der bruges i designprocessen.

Golfsko til mænd: du har aldrig spillet bedre

Med eller uden spikes. Du vælger selv, om pigge er nødvendige eller ej. Spiller du inden duggen er lettet, eller når regnbyger er en del af gamet, så er golfsko til herrer med spikes under sålerne et must. Dine fødders position vrides teknisk korrekt, når du har fast tilknytning til underlaget. Her hjælper pigge dig med at stå fast på fugtige underlag, så du aldrig mister grebet. En byge eller en tur i vandhullet vil aldrig ødelægge din runde. RAIN.RDY yder maksimal vandtæthed sammen med hurtigtørrende fibre, der sender dig tørskoet videre gennem de 18 huller. Er du fan af ekstra fleksibilitet på overdelene, så dine fødder løbende kan tilpasse sig næste position? Så er golfsko til herrer med Primeknit værd at overveje. Især til de varme dage på banen, hvor de funktionelle vævninger også yder åndbarhed.