alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Golfsko til herre

 
[66]
adidas designer golfsko til mænd der brænder for sporten. Uanset om det er til de professionelle til weekend-entusiasterne, så sikrer vores golfsko optimal stabilitet og komfort.
1 / 2
Side:af 2

Golfsko til mænd med øget stabilitet og komfort

Pasform, stil og vejr spiller alt sammen en vigtig rolle i dit valg af golfsko. Der er en årsag til, at professionelle golfspillere tager deres valg af fodtøj så alvorligt; fodtøjet spiller nemlig en afgørende faktor når det kommer til sving, præcision og drive. Med den optimale stabilitet og komfort, kan du træde selvsikkert ud på greenen og holde fokus på dit spil. Hos adidas finder du et stort udvalg af golfsko til mænd, designet til alle situationer. Versioner med pigge giver optimal stabilitet på et mere ujævnt og vidt underlag, hvor de flade modeller kan benyttes hele dagen. Vi har sørget for grundlaget, så du kan bruge længere tid på din passion for golfen.

Find det perfekte match

De fleste mennesker har ikke præcist lige store fødder, så derfor anbefales det at du vælger den størrelse, der sidder mest komfortabelt på den største fod. Fødderne udvider sig når de bliver varme og er i bevægelse. adidas golf sko til herre er designet til at sidde ekstra tæt omkring fodens midterste del, da dette giver et ekstra niveau af komfort til dit spil.

Golfsko med og uden pigge til herre

Du får den absolut største stabilitet i golfsko med pigge. Vi har designet TPU såler med et asymmetrisk design, hvilket giver dig et endnu mere solidt greb om underlaget. Kombineret med vores støttende Boost mellemsåler og The BOA® Fit System. får du ekstra energi, samt et personligt fit. Med adidas' moderne teknologier, kan du stå stærkt i golfsko uden pigge. Disse versioner af golfsko til mænd er perfekte for dig, som vil gå direkte ind på banen uden at skulle skifte fodtøj.