alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

sweatshirts til mænd

 
[209]
Y-3 Sort Y-3 Knit cardiganY-3 Sort Y-3 Knit cardigan

Y-3 Knit cardigan

Y-3

1 / 5
Side:af 5

Trøjer til mænd får dig over enhver tøjkrise

Leder du efter en fleksibel overdel til allround-brug? Så overvej en sweatshirt! Det klassiske trøjedesign er fast inventar i garderoben til alle de sportslige og hverdagsagtige situationer Trøjer til mænd kan selvfølgelig også bruges til modelooks med et par pæne stofbukser og et par sneakers. Alt er muligt i dag, og på modescenen skal de fleste outfits helst have et sporty tvist. adidas trøjer til mænd er designet, så de især kan bruges til sport. Opvarmning, træning eller kamp – AEROREADY sørger for at holde kroppen tør med sin svedabsorberende effekt. Vidste du i øvrigt, at vi er med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning? Du kan derfor trække i trøjer til mænd i genanvendte materialer og være aktiv i din sweatshirt med omtanke for miljøet.

Sweatshirts til mænd er dit sikre trøjevalg

Trøjer til mænd er klippet og syet nøje efter den mandlige torso. Brede skulderpartier og lige snit er klassiske looks blandt mange sweatshirts fra adidas. Alt dette tilsat et blødt lag på indersiden, så trøjerne kan bæres direkte på kroppen – også uden en T-shirt. Ønskes der ekstra varme og isolering kan det anbefales at vælge en sweatshirt med isoli. Det helt tidløse valg består af en trøje i en klassisk helfarve samt et adidas-logo. Men meget mere venter på dig. En sweatshirt med kompression er dit valg til mere hardcore træningssessioner. Eller hvad med en model med hætte, så du både kan varme ørerne og opnå et streetwear-look. En sweatshirt med høj krave lukker af for træk mod halsen, og et design med lommer foran opbevarer dine personlige ting. Trøjer til mænd er til alle årstider og til alle sportstyper. Samt til brug i hverdagen sammen med træningsbukser og kondisko for en afslappet og komfortabel følelse.