alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af træningsdragter til kvinder

 
[92]
1 / 2
Side:af 2

Udsalg af træningsdragter til kvinder, som elsker afslappet street style

Træningsdragten har været på markedet længe. Det blev født tilbage i 1967 og blev dengang den første beklædning, vi sendte på gaden. Derfor er den en vigtig del af vores stolte historie, og den har gennem årerne været inspiration for vores andre kollektioner. Vi er stolte af vores rødder og vores passion for bevægelse og sport. Vores innovative ånd gør, at vi hele tiden tilføjer vores nyeste teknologier til den klassiske træningsdragt. Du får specialdesignet mesh, åndbare materialer og overlegen komfort. Gå på opdagelse i vores udsalg af træningsdragter til kvinder, så du kan få ekstra street style direkte ind i din garderobe. Giv din hverdagsstil en sporty kant, eller tilføj til din eksisterende samling af ikonisk sportstøj.

Ikoniske silhuetter i adidas’ outlet af træningsdragter til kvinder 

Før 'athleisure' blev en ting havde adidas allerede skabt en lang række træningsdragter, som var med til at revolutionere sportsmoden verden over. I vores outlet af træningsdragter til kvinder finder du træningsjakker designet i tricot og den blødeste fleece. Det lette design passer perfekt til de lunere dage eller pauserne mellem træningen. De fungerer også perfekt som et ekstra lag under jakken og med sin lange lynlås, kan du give din overkrop ekstra beskyttelse mod den kolde vind. Du kan nemt sammensætte træningsdragterne med dine hverdags-essentials, favoritjeans eller skarpeste sneakers. Sæt træningsbukserne sammen med en matchende jakke, farverig T-shirt eller din yndlingstop. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Bæredygtige materialer giver træningsdragter, som holder længere  

Siden 2020 har halvdelen af vores produkter bestået af genanvendte materialer. Dette gør sig selvfølgelig også gældende for vores træningsdragter. I udsalget af træningsdragter til kvinder får du derfor sportsmode, som ikke bare viser din dedikation til sporten, men også til en mere bæredygtig fremtid.