alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af træningsdragter til kvinder

 
[187]
adidas 2000 Luxe Open Hem træningsbukser
Skateboarding SST kønsneutrale træningsbukser
Træningsdragt
Træningsdragt
Essentials 3-Stripes Woven 7/8 bukser
Essentials Linear hættetrøje
adidas x Zoe Saldana træningsbukser
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
adidas x Marimekko hættetrøje
adidas x Marimekko hættetrøje
adidas Sportswear Energize træningsdragt
Essentials Linear hættetrøje
adidas x Zoe Saldana træningsoverdel
adidas Sportswear Teamsport træningsdragt
Joggingbukser
adidas Sportswear Mission Victory Full-Zip Plus Size hættetrøje
adidas 2000 Luxe Cropped hættetrøje
adidas Sportswear Studio Lounge Wide Fleece bukser
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Skinny bukser
Essentials Linear bukser
Primeblue SST træningsbukser
adidas Sportswear Hooded Zip jakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsbukser
Marimekko Jaquard Blocking Pocket træningsjakke
Adicolor Classics Lock-Up træningsbukser
Adicolor Split Trefoil træningsbukser
adidas 2000 Luxe Cropped hættetrøje
Adicolor Classics Lock-Up træningsjakke
Adicolor Split Trefoil træningsbukser
Bukser
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
adidas Sportswear Flared Leg bukser
adidas Sportswear Mission Victory bukser
adidas Z.N.E. Sportswear hættetrøje
Essentials Logo French Terry joggingdragt
Hyperglam French Terry bukser
Essentials Studio Plus Size Fleece bukser
Tiro træningsbukser
adidas Sportswear Studio Lounge Fleece Hooded Full-Zip hættetrøje
SLB PRE JKTY
adidas Z.N.E. Sportswear hættetrøje
adidas Sportswear Mission Victory Full-Zip hættetrøje
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes hættetrøje
1 / 4
Side:af 4

Udsalg af træningsdragter til kvinder, som elsker afslappet street style

Træningsdragten har været på markedet længe. Det blev født tilbage i 1967 og blev dengang den første beklædning, vi sendte på gaden. Derfor er den en vigtig del af vores stolte historie, og den har gennem årerne været inspiration for vores andre kollektioner. Vi er stolte af vores rødder og vores passion for bevægelse og sport. Vores innovative ånd gør, at vi hele tiden tilføjer vores nyeste teknologier til den klassiske træningsdragt. Du får specialdesignet mesh, åndbare materialer og overlegen komfort. Gå på opdagelse i vores udsalg af træningsdragter til kvinder, så du kan få ekstra street style direkte ind i din garderobe. Giv din hverdagsstil en sporty kant, eller tilføj til din eksisterende samling af ikonisk sportstøj.

Ikoniske silhuetter i adidas’ outlet af træningsdragter til kvinder 

Før 'athleisure' blev en ting havde adidas allerede skabt en lang række træningsdragter, som var med til at revolutionere sportsmoden verden over. I vores outlet af træningsdragter til kvinder finder du træningsjakker designet i tricot og den blødeste fleece. Det lette design passer perfekt til de lunere dage eller pauserne mellem træningen. De fungerer også perfekt som et ekstra lag under jakken og med sin lange lynlås, kan du give din overkrop ekstra beskyttelse mod den kolde vind. Du kan nemt sammensætte træningsdragterne med dine hverdags-essentials, favoritjeans eller skarpeste sneakers. Sæt træningsbukserne sammen med en matchende jakke, farverig T-shirt eller din yndlingstop. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Bæredygtige materialer giver træningsdragter, som holder længere  

Siden 2020 har halvdelen af vores produkter bestået af genanvendte materialer. Dette gør sig selvfølgelig også gældende for vores træningsdragter. I udsalget af træningsdragter til kvinder får du derfor sportsmode, som ikke bare viser din dedikation til sporten, men også til en mere bæredygtig fremtid.