alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Plus size-tøj til kvinder

 
[143]

Træn bedre med adidas plus size-kollektionen. Sports-bh'er med ektra støtte op til størrelse 110F og plus size-tights, trøjer og T-shirts op til størrelse 4X –din perfekte pasform kommer nu med stil.

Flere størrelser, samme stil. Skru op for dit power-look med sportsbh'er med høj støtte og ikoniske hoodies. Vi har udvidet vores udvalg til kvinder med op til 4X og sportsbh'er op til størrelse 48E.

1 / 3
Side:af 3