alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hvide jakker

 
[42]

Gå årstidernes skiften i møde med alsidige og beskyttende hvide jakker

Fra skiftende farver og efterårsvejr til bidende temperaturer og sne. Fra sarte grønlige nuancer og duften af blomster, som springer ud, til lange sommerdage i solens varme stråler. Alsidige hvide jakker fra adidas følger dig i takt med, at månederne skifter og kalenderen når til ende. Fra fuld foring og beskyttende fleece til kraftige vind- og vandafvisende funktioner. Fra 50+ UV-beskyttelse, åndbart stof og ventilation til store hætter og innovative dunkonstruktioner som isolerende Conextbaffles, der holder dig tør og varm på selv årets mest udfordrende dage. Altid en trendy hvid jakke, der stemmer overens med årstiden og dine behov for tildækning.

Med en hvid jakke fra adidas stopper vejret dig ikke

Vejrbeskyttelse er alfa og omega, når vi taler hvide jakker fra adidas. WIND.RDY forhindrer blæsevejr i at blive en gene, mens holdbare DWR-belægninger er dit værn mod alle former for nedbør. Fuld beskyttelse gennem sne, slud og regn. De tørre fornemmelser varer ved uanset, hvor dine veje fører dig hen. Fold din hvide jakke sammen, når uvejret driver over. Let foldbare funktioner og minimal vægt gør det ligetil og let at have de hvide jakker med på farten.

Fuld opbakning og bevægelighed til din sport

adidas sætter din komfort i højsædet under aktive udfoldelser med bløde, hvide jakker fremstillet af letvægtige og strækbare materialer. Fri bevægelighed leveret til de lange cykelture i sadlen og de mange løbeture ad parkens stier. Fodboldbanen indtaget med nye mængder selvtillid. Nu er det tid til at vise de nyeste tricks frem iført en smidig, hvid jakke, der går i et med dine driblinger. Hvorfor holde dig tilbage, når livet byder på tonsvis af indhold? Vi er med dig hele vejen. 3-Stripes og Trefoil vidner om vores opbakning og legendariske historie inden for atletikkens verden.