alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Supernova løbesko

 
[54]
1 / 2
Side:af 2

Få både performance og komfort med adidas Supernova

Giv dig selv de bedste betingelser på hver eneste løbetur med serien af komfortable og performanceoptimerende Supernova-produkter. Når du får al den støtte, du har brug for, er chancen for en ny personlig rekord eller bare en fantastisk løbeoplevelse også større. adidas Supernova er en produktserie for alle typer løbere, uanset om du er langdistancespecialist, toptunet intervalløber eller bare elsker en løbetur i skoven af og til.

Løb dine egne veje med løbetøj og løbesko fra adidas Supernova-serien

Tendensen inden for sko og udstyr til løb har længe peget i retning af øget personlig tilpasning. Fra den obligatoriske løbetest i butikken til udstyr, som er specialdesignet til din individuelle løbestil. Ikke to løbere er ens, og derfor har du også brug for fleksibelt og komfortabelt løbeudstyr, som er tilpasset detaljerne i dine unikke løbevaner. Designprocessen bag adidas Supernova bygger netop på disse principper. Komforten er i højsædet, og målet er en løbeoplevelse, som er tilpasset løberens individuelle behov.

Tag dit løb til nye højder med adidas Supernova+

adidas Supernova+ er en moderne løbesko, hvis unikke egenskaber kommer til udtryk i samspillet med din løbestil og teknik. Boost-mellemsålen er responsiv på et helt nyt niveau. Den unikke energi, du udtrykker gennem dit løb, returneres via sålens feedback. Dette samspil giver dit løb helt ny power. Ydersålen er skabt med den fleksible Stretchweb-teknologi, som intuitivt tilpasser sig løberen og omgivelserne. Det giver et mere skånsomt løb og kan samtidig give dig ekstra luft på de sværeste stykker. Oplev forskellen med adidas Supernova.