alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbe artikler udsalg

 
[284]
Løb Sort Ultraboost 22 skoLøb Sort Ultraboost 22 sko

Ultraboost 22 sko

Løb

Løb Grå Supernova 2.0 skoLøb Grå Supernova 2.0 sko

Supernova 2.0 sko

Løb

Sportswear Sort Logo hueSportswear Sort Logo hue

Logo hue

Sportswear

1 / 6
Side:af 6

Kom i form med vores udsalg af løbeudstyr

Her finder du alt udrustningen, du skal bruge, for at komme i gang med løb, om det er til ren motion eller til decideret konkurrence. Med vores udsalg af løbeudstyr kan du endda få alt udstyret til bedre priser end normalt, blot fordi vi skal til og have ryddet lidt hylde plads på lageret. Det vil naturligvis sige, at alt du køber her har præcis samme kvalitet og gennemtænkte design, som du normalt forventer af adidas. Du finder også mange af de populære landvindinger, som adidas har lavet indenfor sportsudstyr til ekstra tegnebogsvenlige priser.

Outlet med løbeudstyr, så du er rigtigt klædt på

I vores udsalg af løbeudstyr finder du stort set alt, hvad du skal bruge til løb fra top til tå. Fra vores populære kasketter over T-shirts, shorts og til sko. Alt sammen fremstillet af nøje udvalgte materialer i nøje tilpassede sammensætninger. En del af disse materialer, som for eksempel meget af det polyester, vi benytter, er fremstillet af genanvendte eller bæredygtigt producerede materialer. Det hjælper ikke meget at løbe i og nyde naturen, hvis udstyret du bruger er med til at ødelægge den. T-shirts er også generelt fremstillet, så de er luftige og fugtabsorberende. Begge dele med til at sikre dit velbehag og helbred.

Kom sikkert til og fra løbeturen eller træningen

Du finder også et udvalg af rygsække her i vores outlet med løbeudstyr. Det er både dem, som du kan bruge til at have dit udstyr i, samt små praktiske rygsække eller bæltetasker, du lige kan have det vigtigste i under selve løbeturen. Sko finder du også et stort udvalg her med flere af adidas’ mest populære modeller og serier repræsenteret. Generelt har skoene forskellige teknikker indbygget for at sikre god affjedring og støtte til dine fødder, som faktisk udsættes for voldsomme belastninger under løb, og med vores udsalg af løbeudstyr så behøves du bestemt ikke gå ned på udstyr.