alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af shorts til kvinder

 
[83]
1 / 2
Side:af 2

Udsalg af shorts til kvinder – modige prints og ubesværet elegance

Hverdagen byder på lidt af hvert, og det skal dit tøj kunne holde til. Når ikke to dage er ens for dig, stiller det høje krav til det tøj, du tager på. Vores smarte teknologier øger åndbarheden og elasticiteten, så de giver plads til kroppens bevægelser. Fra farverige prints til tidløs minimalisme er adidas’ udsalg af shorts til kvinder din rige mulighed for at lege med look, pasform, silhuet og design. Men fælles for alle vores shorts er, at de bærer det velkendte Trefoil-logo, som er et bevis på din dedikation til holdbare materialer og sportens adrenalinsus.

adidas’ outlet af shorts til kvinder

Skateren, yogien, basketballspilleren og den kreative atlet. Her kan alle finde et stort udvalg af shorts klar til maksimal performance. Har du brug for skarpe, farverige prints som ekstra inspiration til at komme i gang? Performance-shorts i skarpe farvekombinationer, der er designet med øget fleksibilitet og optimal åndbarhed in mente, giver dig det sidste skub til at komme ned i træningscenteret og ud i solen. Vores outlet af shorts til kvinder er til dig, som hele tiden udfordrer dig selv og går eventyret i møde. adidas er ikonisk selvsikkerhed til moderne creators. Vi har dybe rødder i sportens verden, og det kan mærkes i vores nye teknologier såsom vores CORDURA®-tekstil. Shorts i dette materiale er sikre på at holde til mere i endnu længere tid. Skil dig ud fra mængden med reflekterende detaljer og kontrasterende farver. Bliver du inspireret af klassisk street style? adidas’ shorts fås selvfølgelig med de ikoniske 3-Stripes langs benet. De er nemme at mikse og matche med dine favorit-sneakers og klassiske hættetrøje. I vores udsalg af shorts til kvinder for du endnu mere stil med store rabatter. Se, dét er indbegrebet af den frihed og fleksibilitet, vi brænder for.