alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte shorts

 
[273]
1 / 6
Side:af 6

Sorte shorts: en befriende performance med ben-spark

Sommervejr, indendørssport eller hverdagsafslapning. Alt sammen kalder på shorts, der lader dine ben få plads. Plads til at motionere med opvarmning og udstrækning inkluderet. Sorte shorts er også din redning, når stængerne skal op i sofaen og restitueres. Komforten fra de bæredygtige materialer er i top. Vi kan ikke få armene ned over samarbejdet i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Og kommer alle til gode. Du kan mærke effekten direkte mod huden fra de genanvendte materialer, der på alle måder giver mening. Vidste du, at Primegreen er skabt af 100 procent genanvendt polyester? Og det findes også på sorte shorts. Bare ben er lig med luftighed. Varmen slipper du dog ikke for, hvis du er aktiv nok. Til gengæld slipper du for sved og fugt takket være HEAT.RDY, der holder dine ben tørre.

Sorte shorts – når fartglade ben er en selvfølge

Farven sort går til det hele. Klassisk og tidløs er det sikre valg som basis på et outfit. Selv i varmt vejr tager du løbebenene på nakken og spæner afsted. UV-beskyttelse holder solens stråler på afstand. En regnbyge eller to – ingen hindring. Vandtætte materialer holder dråberne ude. Et par højtaljede sorte shorts sammen med en croptop eller løse pasformer kombineret med en T-shirt, her findes noget til alle kropsformer. Sorte shorts er mange ting, men med farven tilfælles. Lommer til de nødvendige ting og reflekser til de mørke sportsdage. Shortsene er designet med funktionelle detaljer, der løfter komforten ekstra meget. Flugt fodbolden, kast dig efter en volleyball, svøm om kap eller sving tennisketsjeren ude og inde. Sorte shorts er fri ben-bevægelighed hele vejen rundt til alle dine sportsgrene. Kompressionspasform er til dig, der har behov for støtte om musklerne. Så vibrationer reduceres til et minimum og restitutionstiden i sidste ende forkortes.