alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Håndbold

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Skud, parade og mål - håndbold er top-udfordrende

Er du også vild med sammenhold på og udenfor banen krydret med individuelle præstationer? Så passer du perfekt ind i håndboldsegmentet. Det er ikke kun dit talent, der stilles krav til. Håndbold er også lig med den rette beklædning samt sko og tilbehør. At score mål og spille sammen lader vi jer om, men hos adidas sørger vi for, at du bliver klædt standsmæssigt på til både træning og kampe. Vi står for ansvaret fra top til tå, så din krop føler sig komfortabel. Når du er i aktion på håndboldbanen, beviser produkterne deres værd. Åndbare stoffer er ofte en del af tekstilsammensætningen. De giver et tørt klima og dermed mere komfort, når du spiller håndbold.

Spilleklar fra første fløjt

Taklinger, springkraft, gennembrud og skud. I håndbold går det lystigt for sig med masser af bevægelser og rokeringer. Det er kollektionerne fra adidas naturligvis designet efter. Nyd bl.a. godt af et gennemdesignet FreeLift Pattern, der støtter overkroppen, og sørger for at holde din T-shirt på plads. Fleksible ærmer giver den optimale plads til armene, når der skal skydes og dækkes op. Bentøjet bruges også flittigt til håndbold. Derfor er underdele som træningsbukser, shorts og tights ligeledes en del af den populære holdsport. Du bliver trænings- og kampklar som aldrig før i komplette sæt, eller blot enkelte dele.

Kast og grib i adidas!

Et hårdt halgulv stiller sine helt specifikke krav til dit fodtøj. Derfor er håndboldsko fra adidas designet med specialsåler til formålet. Adiprene+ i forfoden og Adiprene i hælen sørger for bedre fremdrift samt for optimal støddæmpning. Boost-teknologien er også ofte anvendt, da den frigiver ekstra energi, når du sætter af. Åndbare overdele sørger desuden for masser af komfort, når fødderne sveder. Tilbehør i form af håndbolde, tasker, svedbånd, strømper og meget andet er også uundværligt i forbindelse med håndbold.