alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hættetrøjer til damer

 
[246]
1 / 6
Side:af 6

Hættetrøjer til damer opdaterer dit look med et snert af coolness

Det er en absolut klassiker i garderoben. Hættetrøjer til damer hører hjemme her, der og allevegne, hvor streetsmart sportsattitude er ønsket. Alt er muligt og tilladt med hættetrøjer til damer takket være adidas, der løfter de ikoniske overdele op på et nyt niveau. Den får lige et nøk opad på ungdommelige vibes og fashion, så du fremstår i ét med modens tendenser. Trøjer med hætte går du aldrig fejl af. De er bløde på indersiden og ydersiden, så komforten kan mærkes på alle tænkelige måder. Vær på bølgelængde med resten af gruppen og indtag hverdagen eller dyrk din sport iklædt bluser med hætte, som giver de populære standardsilhuetter et tvist med modepennen. Cropped hættetrøjer til damer er stilen, du ikke vil gå ned på. De korte designs er tidens helt hotte udtryk med kig til maven.

Dame hættetrøjer har aldrig været mere street

adidas står dig nær døgnet rundt. Hoodies er dem, du vågner op i efter en nat i telt. Det er også den slags trøje, du danser i på festival. Og som du har på til studenterkørsel, til hverdag, i skole og lige så snart, muligheden byder sig. Hver dag er hættetrøjedag, for du vil ikke ønske at gå i noget andet. Klassiske helfarver, neon-nuancer eller designs med prints og mønstre. Hættetrøjer til damer kender ingen grænser, men sender dig personligt påklædt ud i verden. Bliver det lidt køligt trækker du blot hætten omkring ørerne og hiver snørerne ind. Kolde hænder er der også plads til i de praktiske kængurulommer på fronten. Vores samarbejde med Better-Cotton-initiativet sikrer en bedre global bomuldsdyrkning samt mere genanvendelighed. Det kommer dig og naturen til gode nu og her samt på sigt. Så spring ud i livet med en hættetrøje som basis på dit outfit.