alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Outdoorsko til herrer

 
[186]
1 / 4
Side:af 4

Outdoorsko til herrer: gang i fødderne året rundt!

Skal du nå dit minimum antal skridt hver dag eller nyder du blot dagen, indtil fødderne bliver trætte? Uanset hvad så er outdoorsko til herrer fodtøj, der pakker dine fødder dejlig komfortabelt ind. Vandring, vintersport, bjergbestigning, trailløb eller noget helt femte? Innovative teknologier holder dine fødder behagelig kørende. Gør dine næste skridt nemmere og mere effektive med Boost-såler, der yder vanedannende returenergi, så du bliver hjulpet ekstra på vej efter hver en landing med såler, der absorberer din energi. Outdoorsko til herrer med greb, der styrer dig sikkert frem. Continental™-såler gør arbejdet med at sikre dig ståsted og balance. Masser af mønster under bunden kombineret med forhøjede kanter lader dig pløje gennem mudder og grus med komfort. Lad ikke våde elementer spolere dine friluftsaktiviteter i by og natur! GORE-TEX® holder vand væk fra at trænge ind, mens fugt får lov at slippe ud, så du opretholder et tørt miljø om fødderne.

Outdoorsko til herrer: ingen begrænsninger i friluftslivet!

Placér dine fødder komfortabelt i outdoorsko til herrer. Designs med sokker svøber sig fleksibelt om anklerne og giver en bedre pasform. PrimeknitTM er løsningen, der yder strækbarhed og åndbarhed på samme tid. Skal det gå hurtigt for sig, er designs uden snøre med til at få dig ind og ud af skoene på et splitsekund! Ingen outdoorsko til herrer uden bæredygtighed. Her er PrimegreenTM og PrimeblueTM blot nogle af vores stoltheder inden for miljømæssige tiltag, så du kan tage alle dine skridt med fodtøj i genanvendte materialer, der i sidste ende også betyder reducering af emissioner og ressourceforbruget. De funktionelle detaljer, der er monteret på vores outdoorsko til herrer, højner komforten. En hælstrop, reflekser langs siderne eller en ekstra vulkaniseret tåspids fuldfører helheden, så du kan komme ud på nye eventyr med effektive skridt. Det er blot at vælge model og farve og lade gåturen starte!