alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Tennissko

 
[84]
1 / 2
Side:af 2

Smarte tennissko til enhver spiller

Indtag banen i et par tennissko, der kan håndtere det høje pres fra sporten uden at gå på kompromis med det stilige ydre. Hos adidas kan du vælge blandt et stort udvalg af innovative modeller, der leverer lige dele komfort og æstetik. Det betyder, at du uden problemer kan kaste dig ud i pludselige retningsskift samt sætte et højt tempo fra første minut af kampen. Takket være stødabsorberende Bounce-såler og et tætsiddende design kan du nyde godt en optimal stabilitet og støtte i enhver situation.

Vis dig frem i moderne sportssko

Tennissko med personlighed. Det er præcis det, du kan finde i det alsidige sortiment hos adidas. Her er nemlig tale om sportssko, der ikke er bange for at skille sig ud, når det kommer til kvalitet og udseende. Derfor kan du vælge mellem simple og hvide modeller såvel som grafiske mønstre, der byder på iøjnefaldende farvekombinationer. Det er dermed let at skabe et lyst og klassisk tennisoutfit eller bryde det monokrome look med et par af de vilde sneakers.

Kvalitet ned til den mindste detalje

Funktionelle designs der er skabt med respekt for verden omkring dig. Det er ord, som passende beskriver de utallige adidas sportssko. De forskellige designs er nemlig udviklet med et skarpt fokus på at etablere en mere bæredygtig produktion. Det kommer blandt andet til udtryk i brugen af Primegreen, der er fremstillet ved hjælp af genanvendelige materialer. Du vil derfor støde på dette slidstærke stof samt andre miljøvenlige tekstiler overalt i vores mange kollektioner. Det er dermed let for dig at nyde din sport i et par højtydende sko, der leverer en suveræn kvalitet på den bæredygtige måde.