alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tennissko

 
[29]

Tennissko: maksimal ydeevne ved hvert et slag

Kast bolden op, hop og serv løs. Dine tennissko gør dig klar til at styre banen, så du kan køre din modstander træt. adidas tennissko og tennissneakers er set på de helt store scener til grand slams, så du kan roligt svinge ketsjeren på dit individuelle niveau. Der er dømt game, set og match når du brillierer på banen med underhånd, baghånd og forhånd med spin. Dine tennissko og tennissneakers sørger for optimalt greb på alt fra hard court til grus, så du ikke skøjter rundt, men kan bevare balancen, når dueller skal vindes. Hårde underlag er ingen hindring, da Bounce-såler giver dine tennissko masser af stødabsorbering. Når der skal springkraft til under serven, så nyd godt af Boost-teknologien, der er verdenskendt for sin uovertræffelige returenergi. Der er dømt springstyrke og fuld udnyttelse af dine skridt, så du kan smashe modstanderen ud af banen.

adidas tennissko er fuldbyrdet tennis-power på alle underlag

Sidebevægelser i dueller og slæbefod under serv. Dine nye tennissko eller tennissneakers er udarbejdet med optimeret modstand. En højtudviklet TPU-struktur langs sålerne sikrer dig balance og sikkerhed i selv de mest udstrakte positioner. Adituff-tå-beskyttelse er skabt specifikt til at indkapsle spidsen af skoene, så slid mindskes, når der serves. Alt dette kombineret med det anerkendte Torsion System, der sikrer en blød landing samt hurtig tilpasning til underlaget – giver dig de mest præstationsfremmende tennissko. Sveden pibler og fugten stiger, når du går til den på tennisbanen. Men slå endelig endnu flere vindere, for dine tennissko eller tennissneakers sørger for komforten undervejs. Mesh-indsatser giver forbedret luftcirkulation, og sok-lignende ankelåbninger sørger for en let og fleksibel pasform. 3-Stripes troner naturligvis på siderne, så du kan skræmme modstanderen med synet af dine højkvalitetssko. Der er dømt masser af point på kontoen, så du kan gå videre til næste runde med komforten intakt hele vejen.