alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

basketballsko

 
[209]
1 / 5
Side:af 5

Skridsikre basketballsko med høj trækkræft skaber bedre præstationer

Tag kontrol over dit spil, når tiden er inde til at vise modstanderen, hvad du dur til. Indtag basketballbanen med ny performance og selvtillid leveret af basketballsneakers med høj trækkræft og sublim pasform. Ydersålen af gummi skaber et solidt greb, så du kan stå fast under afgørende driblinger og tempoprægede løb henover banen. Det betyder fodtøj, der bakker op om dine bevægelser og eliminerer enhver årsag til at tøve under afgørende træk og skud. Føl dig hjemme på banen i et par basketballsko fra adidas med stabiliserende og fastlåsende egenskaber takket være de bløde tekstiloverdele og justerbare lukninger. Din fod bliver, hvor den skal. Der er intet, der giver efter eller fjerner din opmærksomhed fra spillet.

Ekstra beskyttelse på banen med støddæmpende basketball-sko fra adidas

Tag høje, velkoordinerede spring for derefter at dunke bolden sikkert i mål. Eller sat modstanderne på prøve med hastige skridt, der støder hårdt mod underlaget. Reducer samtidig risikoen for skader under vigtige kampe og ugentlig træning med komfortable, støddæmpende basketballsneakers fra adidas. Bounce-mellemsål absorberer stød, så led og knæ forskånes, når du er i færd med at øve nye tricks. Foruden de exceptionelle støddæmpende funktioner har Lightstrike også ultralette puder, der reagerer lydhørt på dine bevægelser. Iført et par basketballsko fra adidas er der ingen grund til at frygte hårde landinger. Giv dig fuldt ud, og hold dig aldrig tilbage.

Rå designs og modige farvekombinationer der understøtter din person

Suppler træningstøjet med et par trendy basketballsko i rå designs, der har tendens til at gøre dig til banens midtpunkt. Livlige farvekombinationer tilsat historiske 3-Stripes får dig til at skille dig ud fra mængden. Livet er for kort til ensformighed. Hav mod til at udtrykke din enestående person. Og det iført et par basketballsneakers, hvis alsidige look fragter dig fra banen til hverdagen uden behov for at iføre dig andet fodtøj undervejs.

Opdag mere: