alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Basketball-sko

 
[125]
1 / 3
Side:af 3

Skridsikre basketball-sko med høj trækkræft skaber bedre præstationer

Tag kontrol over dit spil, når tiden er inde til at vise modstanderen, hvad du dur til. Indtag basketballbanen med nye mængder af performance og selvtillid leveret af basketball-sko med høj trækkræft og sublimt fit. Ydersålen af gummi skaber et solidt greb, så du kan stå fast under afgørende driblinger og tempoprægede løb henover banen. Det betyder fodtøj, der bakker op om dine bevægelser og eliminerer enhver årsag til at tøve, når afgørende træk og målskud skal præsteres. Føl dig hjemme på banen i et par basketball shoes fra adidas med stabiliserende og fastlåsende egenskaber takket være de bløde tekstiloverdele og justerbare lukninger. Din fod bliver, hvor den skal. Intet der giver efter eller stjæler din opmærksomhed fra spillet.

Ekstra beskyttelse på banen med støddæmpende basketball shoes adidas

Høje velkoordinerede spring for derefter at dunke bolden sikkert i mål. Hastige skridt, der støder hårdt mod underlaget. Reducer risikoen for skader under vigtige kampe og ugentlig træning med komfortable, støddæmpende basketball-sko fra adidas. Bounce-mellemsål absorberer stød, så led og knæ forskånes, når du er i færd med at øve nye tricks og imponerer med gamle. Foruden de exceptionelle støddæmpende funktioner, er Lightstrike de ultralette puder, der reagerer lydhørt på dine bevægelser. Iført et par best basketball shoes fra adidas er der ingen grund til at frygte hårde landinger. Giv dig fuldt ud, og hold dig aldrig tilbage.

Rå designs og modige farvekombinationer der understøtter din person

Suppler træningstøjet med et par trendy basketball-sko i rå designs, der har tendens til at gøre dig til banens midtpunkt. Livlige farvekombinationer tilsat historiske 3-Stripes får dig til at skille dig ud fra mængden. Livet er for kort til ensformighed. Hav mod til at udtrykke din enestående person. Og det iført et par basketball shoes, hvis alsidige look fragter dig fra banen til hverdagen uden behov for at iføre dig andet fodtøj undervejs.

Opdage Mere: