alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Basketballsko

 
[179]
Ikonisk og futuristisk design møder hinanden i denne serie af basketball sko fra adidas. Uanset om du er til fortid eller fremtid, bringer dette højteknologiske fodtøj komfort til din nutid.
1 / 4
Side:af 4

Højteknologiske basketball sko i retro og futuristiske designs

Træd ind på banen ledsaget af markedets skarpeste teknologier og mest trendsættende looks. Disse basketball sko er udstyret med datagenerede såler, som giver ekstra trækkraft, så du kan skrue op for tempoet og fortsat bevare kontrollen. Ligeså får du beskyttende støddæmpning og bounce, som tager hånd om dig, når du vil lave flyvende tricks. Dribl hastigt forbi din modstander. Gør klar til at dunke. Disse stødabsorberende basket sneakers med ekstra trækkraft får svære tricks til at føles lettere. Dyrk de legendariske retrolooks, som har prydet basketbanen gennem årtier eller træd i en futuristisk basketball sko i klare farver. adidas bringer tidens ikoner og nyeste skud på stammen til dig og din skohylde.

Disse åndbare basket sneakers bakker op om dine behov

Flyvende tricks og lange løbeture på banen resulterer i varme fornemmelser. Her hjælper dine klimaregulerende basketball sko dig på vej. Overdele af åndbar mesh er adidas’ svar på varme fødder. Mærk komforten fra fødder, der kan ånde, mens du træner igennem. Gode velcro- og snørelukninger sørger for, at dine sko bliver på fødderne og er ligetil at få af og på. Har du brug for ekstra støtte og stabile fornemmelser, er en model med høj ankel vejen frem. De ekstra centimeter låser din ankel fast, og færre vrid forekommer. Vil du dyrke de lette, frie fornemmelser, er en model med lav ankel et optimalt valg. Vi er alle forskellige. Det afspejler vores serie af basket sneakers.

Allround sko bringer dig fra banen til gaden

Træn igennem på banen og find videre ind i hverdagen. Disse allround basketball sko fra adidas følger dig hele vejen. Et trendy, alsidigt look gør det let at style dine sko. Kombiner med shorts og t-shirt, når du vil træne, og match så dine sneakers med jeans eller kjole, når du vil indtage byens gader. Vores alsidige fodtøj fås i modeller til både kvinder, mænd og børn.