alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af sandaler og klipklapper til mænd

 
[23]

Shop udsalget af sandaler og klipklappere til mænd her

Er sommeren lige om hjørnet, eller længes du bare efter dens velkendte følelse af frihed og bevægelse? Du behøver ikke rejse langt væk for at få følelsen af ferie og fritid. Her i vores store udsalg af sandaler og klipklappere til mænd kan du slippe fødderne fri på et underlag af blød Cloudfoam, EVA-såle og komfortabel støtte. Efter endt træning, løbetur eller hårde smashes på tennisbanen har fødderne brug for at slappe af. Lav en let overgang fra træningssko til slip-on-komfort. Uanset om du har forelsket dig i vores klassiske brede sandaler med blød kant, som holder foden på plads, eller de afslappede klipklappere, så kan du få dem og mange andre. Det er hverdags-lethed både for fødder og pengepung.

Sæt fødderne fri – outlet af sandaler og klipklappere til mænd

Er du på vej på en velfortjent weekendtur? Så kan du forkæle dig selv med bløde sandaler, som du ubesværet kan smutte i på din vej ud i solen. Du får også lidt ekstra hverdagsluksus, når du tager skoene af og smutter ned i vores ultra lette sandaler. Her kan fødderne ånde ud, og du kan slappe helt af, fra du træder ind ad døren. Komforten er ikke langt væk. Det er bare at dykke ned i adidas’ udsalg af sandaler og klipklappere til mænd.

Vis din dedikation til den sporty livsstil

Kan du mærke friheden, når du tager boardet under armen og bevæger dig mod skaterparkens ramper? Måske arbejder du på dit næste fede dunk med basketbolden? Med vores outlet med sandaler og klipklappere til mænd er det nemt at fylde tasken, så du dagen lang kan aflaste dine fødder uden at gå på kompromis med din street style. De passer perfekt ind i enhver garderobe, og med de store rabatter er det nu, du skal byde ekstra komfort velkommen i hverdagen.