alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Boksesko

 
[11]

Gå i ringen med sindsro i adidas boksesko

I samme sekund du tager dine adidas boksesko på fødderne, vil du mærke en ro sænke sig over dine tanker. Bokseskoene er udviklet med fokus på alle grundliggende krav til boksesko. Flere af skoene har en åndbar, stormasket mesh-overdel, som lader dine fødder ånde igennem alle de svære runder i ringen. Sammen med det høje skaft har sålen en fast mellemfod, der fordrer stabilitet og støtte, når du har mest brug for det.

Et benarbejde udover det sædvanlige med adidas boksesko

Mellemsålen har en lav og tynd profil, som giver dig direkte kontakt og føling med gulvet i ringen, og ydersålen i gummi sikrer dig et suverænt greb, selv når sveden hagler af dig og din modstander. Ydersålen er desuden den velkendte og yderst slidstærke Adiwear-ydersål. Du vil opleve en klar forbedring i dit benarbejde, og en adræthed kun de fleste tør drømme om. Bokseskoenes holdbarhed behøver du ikke bekymre dig om. Ønsker du ekstra slidstyrke, fås skoene med forstærket tåkappe, som giver dig mulighed for at træne og øve dit benarbejde i timevis, uden skoene lider overlast.

Funktion og design går op i en højere enhed

Det er ikke kun boksestøvlernes funktion, der udmærker sig i ringen. Også udenfor ringen og i træningscenteret vil du vække opsigt med støvlernes skarpe og nutidige design. Det anerkendte og klassiske 3-Stripes-logo fortæller dine omgivelser, at du er seriøs med din træning, og at du vægter perfekt benarbejde på lige linje med stenhårde parader og hurtige jabs.

Enhver vundet omgang tæller

For hver gang du vinder en omgang, er det ikke kun den hårde træning, der pludselig giver mening. Det er også adidas boksesko, som giver dig mentalt overskud, hurtighed og adræthed. Skoene har en naturlig andel i dine sejre over stærke modstandere. Du vil givetvis opleve en stigning i din knockout-statistik.

Få det tempo, dine rivaler frygter, med hurtigere fodarbejde, lynhurtige hænder og skarpe reaktioner. adidas’ boksesko er skabt til at give dig energi, hurtighed og styrke til at slå dine ultimative slag. Vær hurtig på fødderne og undgå at blive sendt til tælling takket være de fjerlette og fleksible boksesko. De giver dig den nødvendige støtte i ringen, til kamp, sparring, boksetræning, træning med boksepude eller til fitnessboksning. Den smidige ydeevne er takket være åndbart mesh, ydersåel i gummi og lave mellemsåle med støddæmpning.