alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Golftøj

 
[351]

Industriledende golftøj fra adidas kombinerer stil og præstationsstyrke for at give dig både flair og selvsikkerhed. Find dine go-to-golftrøjer og golfbukser, eller find noget helt nyt.

1 / 8
Side:af 8

Tag ud på fairwayen i lækkert golftøj

Er du typen, der slet ikke kan vente på, at weekenden kommer, så du kan komme ud på golfbanen eller driving rangen? Drømmer du om birdies, smukke fades og superdrives? Så er du landet det helt rigtige sted. Når du tager ud for at spille en forrygende runde, skal du gøre det med golf-wear, der er ligeså skarpt som dine drives. Golfmode er noget af det mest sofistikerede inden for sport, og adidas-golftøj spænder bredt med både klassiske looks til mere trendy og moderne tøj til golf. Du kan finde de helt traditionelle polotrøjer, plisserede skørter og skotskternede sweatre. Men du kan også finde sporty hættetrøjer, nutidige jakker samt stilfulde kasketter, der giver dig en iøjnefaldende stil på banen. Vi har designet vores golfbeklædning til kvinder og mænd for at imødekomme den funktionalitet, du har brug for som golfspiller. Golftøjets pasform er lavet specifikt til at give plads til den roterende bevægelse, der er nøglen til et godt slag.

Hold energien oppe og handicappet nede i adidas' golfwear

Når du pakker golfbaggen, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr med, så du kan blive ved med at spille, selvom vejret vender. Her på siden har vi golftøj til en lang række vejrforhold. Du kan finde poloer, kjoler og shorts i fugtabsorberende materialer, der leder sveden væk fra din hud, så du kan koncentrere dig om din teknik på fairwayen, selvom solen står og bager. Vi har også forede jakker, trøjer og bukser med vind- og vandtætte egenskaber, så du kan slå drives og putts i silende regn, uden at komme til klubhuset helt våd ind til huden. Tøjet er både skabt til at være nemt at pakke ned i baggen og til at være så behageligt så muligt, fordi det eneste, du bør tænke på ude på banen, er bolden foran dig.