alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Golftøj

 
[297]

adidas golftøj er designet til personen, som ikke vil gå på kompromis med hverken pasform, stil eller bevægelighed. Vores golftøj kredser om de afgørende designdetaljer, og vores årelange erfaring giver dig tøj klar til optimal performance på fairwayen.

3-Stripes COLD.RDY hættetrøje
COLD.RDY 1/4-Zip pullover
Go-To COLD.RDY Long Sleeve skjortejakke
COLD.RDY leggings
Adicross polotrøje
Performance Primegreen polotrøje
Pull-On Ankle bukser
Ultimate365 Tapered bukser
Pull-On Ankle bukser
Primegreen Full-Length bukser
Textured Full-Zip jakke
Pull-On Ankle bukser
Go-To Camouflage hoodie
WIND.RDY Lined hættetrøje
Ultimate365 Tapered bukser
Go-To Commuter bukser
Ultimate365 Tapered bukser
Authentic 1/4-Zip sweatshirt
Ultimate365 Tapered bukser
Core Versatile Full-Zip jakke
Quarter-Zip trøje
Quarter-Zip trøje
Ultimate365 Tapered bukser
Authentic 1/4-Zip sweatshirt
DWR Colorblock 1/4-Zip pullover
Quarter-Zip trøje
Go-To Five-Pocket bukser
Go-To Camo-Print polotrøje
Go-To Seamless polotrøje
Adicross kedeldragt
DWR 1/4-Zip pullover
Go-To Seamless polotrøje
Go-To Commuter bukser
Frostguard Insulated bukser
Performance Primegreen polotrøje
Performance Primegreen polotrøje
RAIN.RDY 1/2-Zip jakke
Polar Fleece Plus Size jakke
Textured Stripe polotrøje
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Go-To Wind bukser
Core T-shirt
Primegreen Full-Length bukser
1 / 7
Side:af 7

Tidløst golftøj med innovative teknologier fra adidas

Golf er en elegant sport og den tilhørende stil er tidløs. Golf stilen er kendt for sine tætsiddende silhuetter og klassiske farver. Hos adidas har vi ladet os inspirere af sportens klassiske design-profil, men har givet den et teknologisk løft, så dit golftøj kan støtte op om din præstation. Gennem mange år har vi hos adidas optimeret vores teknologier, så du nu kan nyde godt af åndbart golftøj, der sikrer ekstra komfort under hele spillet. Farverne og silhuetterne er blevet raffinerede, så du står skarpt hele vejen fra arbejdet og ud på greenen.

Golftrøjer og T-shirts med bæredygtige detaljer

Siden 2020 har mange af adidas -kollektionerne bestået af bæredygtige materialer. Dette gør sig selvfølgeligt også gældende for vores nyeste kollektioner af golftøj til mænd, kvinder og børn. Når du er på jagt efter den perfekte kombination af stil og ydeevne, så slår intet den klassiske polotrøje. Hold din stil skarp, samtidigt med at du kredser om din komfort og støtter op om dit spil. For at du kan træde ud på greenen med god miljø-samvittighed, er flere af vores golftrøjer designede i det bæredygtige og slidstærke Primegreen materiale.

Golftøj fra adidas der holder i al slags vejr

Enhver dedikeret golfspiller ved at overtøjet er ligeså vigtigt som de rigtige sko og den helt rette golfkølle. Dette gør sig især gældende på de koldere og mere regnfulde dage. Blandt vores store udvalg af golfjakker og trøjer, finder du derfor designs med vind - og vandtætte materialer, der holder regnen ude og holder dig varm, men sikrer at din krop stadigvæk kan ånde.