Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis levering og 100 dages returnering

Golftøj

(234 Produkter)
1 / 5
Side:af 5

Golftøj

Lad plisseringer og frynser være nostalgiske klichéer. Golftøj i dag handler om skarpt design og suveræn teknologi. Med det seneste adidas golftøj til mænd, kvinder og børn vil dit tøj på banen se lige så godt ud som dit spil.

Det nyeste golftøj

Golf er en elegant sport. Gå på banen og gør et indtryk med din stil. Tætsiddende modeller er in, men det betyder ikke, du skal gå på kompromis med designet. Med den seneste kollektion af adidas golftøj kan du vise din stil på greenen og optimere dit spil. Og med regntæt tøj kan du spille i regn, hagl og solskin - præcis som Jason Day, Justin Rose og Sergio Garcia.

Golftøj til mænd

Den seneste kollektion af golftøj til mænd mikser klassiske snit med moderne teknologi. Trøjer, bukser, jakker, polotrøjer og shorts er nu i mere tætsiddende modeller, der sikrer, at du kan spille uden at blive distraheret. Uden noget der kommer i vejen, kan du bevare fokus og spille dit hidtil bedste spil golf. Farver og design er blevet simplificeret for et ultraskarpt look, som er på niveau med verdens bedste spillere. Se den nyeste kollektion af adidas golftøj til mænd.

Golftøj til kvinder

Den nye sæson af golftøj til kvinder forener den nyeste stil og teknologi for et vindende look på banen. Med tætsiddende modeller er du i stand til at spille dit bedste uden at blive distraheret. Behagelige materialer er nøje udvalgt for at optimere din performance uanset vejret. Køb online nu og opdater til det nyeste adidas golftøj til kvinder.

Golftøj til børn

Gør dem klar til at blive verdens næste topgolfspiller. Den nyeste adidas golfkollektion til børn gør brug af den nyeste teknologi og suveræne materialer til at hjælpe dine børn med at fokusere på at mestre verdens ypperligste sport.

Golfteknologi

Slå dit bedste slag golf med den nyeste sportsteknologi fra adidas. Ved at mikse behagelige materialer med vindtætte, vandtætte termiske og afkølende teknologier er du i stand til at spille dit bedste oftere.

Vejrbestandigt golftøj

Til spil i kulde og vintervejr holder climawarm-golftøj dine muskler varme samtidig med, at det lader din krop ånde. Og når vejret bliver virkelig seriøst, er du sikret med climaproof og climastorm med åndbar vandtæt og vindtæt beskyttelse.

Til varmt vejr sørger climachill og climacool for, at du kan klare varmen og spille dit bedste. Ved brug af ultraåndbare svedtransportende materialer og/eller afkølende aluminumspartikler er du i stand til at spille golf i længere tid, mens du holder dig superafkølet og tør.