alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Volleyball

 
[52]
Volleyball-gear fra adidas leverer fuld støtte og ekstra beskyttelse til dine udfoldelser på banen. Bliv klædt på fra top til tå med denne serie, som forener volley med grønne tendenser og et professionelt udtryk.

TRÆN SOM EN PRO

Du har det godt. Du ser godt ud. Træn bedre i træningssæt fra adidas.
1 / 2
Side:af 2

Fuld støtte og mere mod bragt til din volleyball

adidas sørger for fuld påklædning og alt udstyr til den vigtige volleyball. Stik i sneakers med bounce og stabilitet. De stødabsorberende egenskaber tager hånd om dig og dine led, når du vil give den en ekstra skalle på banen. Et soklignende fit indkapsler din fod på behagelig vis og bringer stabile fornemmelser til dit spil. Kast dig efter bolden, bank den videre til din holdkammerat, sammen hiver I de vigtige point hjem. Hvor intet vover, intet vinder. Volleyudstyr fra adidas gør i hvert fald, at du vover lidt mere. De støttende, stabile fornemmelser gør det let at træde ud af din komfortzone og yde en ekstra indsats under vigtige kampe.

Gear op med volleyudstyr fra adidas

Drag afsted til dagens træning ledsaget af en trolley, som levner rigelig plads til dit volleyudstyr. Gode dimensioner og separate, indvendige rum gør det til en leg at holde styr på alt gearet. Ånd ud med en vandpause. De mange adidas drikkedunke sørger for, adu aldrig går dehydreret fra en kamp. Tank op løbende og smid så din drikkedunk i opvaskemaskinen, når dagens træning er forbi. Står den på en match under solen, hjælper vi dig på vej med beskyttende kasketter. Kraftig UV-beskyttelse og let buede skygger forhindrer solen i at blive en gene under de vigtige volleyball-kampe.

Grønne tendenser møder et professionelt look

Fra de støttende og beskyttende egenskaber til den kvalitetsbevidste approach. adidas forener holdbarhed, elegance og volleyball i denne serie, der byder på udstyr lavet af en stribe stærke og behagelige materialer. Oven i kan du se frem til vindende looks, når du gør dit næste udstyr til volleyudstyr fra adidas. Rå farver tilsat de ikoniske 3-Stripes bringer det professionelle look til din volleybane.