alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Volleyball

 
[84]
Volleyball shorts
Primeknit Volleyball knæbeskyttere
Primeknit Volleyball knæbeskyttere
Crazyflight Mid Tokyo Volleyball sko
Crazyflight Volleyball sko
Crazyflight Tokyo Volleyball sko
Marvel Avengers Thor Crazyflight Volleyball sko
Essentials Logo rygsæk
Essentials Logo sportstaske, medium
Essentials Logo bæltetaske
Trolley taske, medium
Techfit Volleyball shorts
Techfit Volleyball shorts
Camo Short tights, 10 cm
Crazyflight Tokyo Volleyball sko
Novaflight Volleyball sko
Ligra 7 indendørssko
Crazyflight Mid Tokyo Volleyball sko
Court Team Bounce Indoor sko
Ligra 7 indendørssko
Handball Spezial sko
Ligra 7 indendørssko
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
adidas håndklæde, stort
Daily kasket
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Court Team Bounce Indoor sko
Ligra 7 indendørssko
Adizero Fastcourt 1.5 håndboldsko
Forcebounce Volleyball sko
Essentials 3-Stripes Shoulder taske
Forcebounce Volleyball sko
Sokker, 3 par
Adizero Fastcourt 1.5 håndboldsko
Ankelsokker, 3 par
Stabil Indoor sko
Court Team Bounce Indoor sko
Novaflight Volleyball sko
Ligra 7 indendørssko
Ligra 7 indendørssko
AEROREADY 3-Stripes Baseball kasket
Novaflight Volleyball sko
Novaflight Volleyball sko
1 / 2
Side:af 2

Fællesskab og konkurrence til volleyball med smash, serv og parader

Uanset sportsgren, så lader adidas dig aldrig i stikken! Vi elsker at kunne støtte og hjælpe dig, når du er aktiv med din yndlingssport. Volleyball er en populær sport takket være det sociale aspekt. Du får prøvet dit talent af på et team samtidig med, at din individuelle performance er afgørende for det samlede resultat. Vi klæder dig naturligvis helt eller delvist på, så du kan blive klar til at springe højt og ofre dig for hele holdets skyld. Undertøj til volleyball sidder komfortabelt på kroppen og sørger for at du bevarer et tørt miljø. Sports-bh’er, undertrøjer og underbukser danner basen på dit look. Når først der fløjtes op til træning eller kamp kan du trække i et tætsiddende outfit med elasticitet. Det drejer sig om strømlinede tights og tilsvarende T-shirt med kompression. AEROREADY-teknologien bidrager med svedtransportering, så dit spillertøj ikke bliver gennemblødt. Til opvarmning kan du nyde godt af træningssæt med flade søm og mesh-paneler, så musklerne forbliver varme indtil kampen starter.

Volleyball tæv til dine modstandere

Overhåndsserv, blokering eller smash. Der skal hoppes og springes om pointene til volleyball. Derfor er ærmeløse T-shirts og toppe meget anvendelige. Mange af overdelene er designet med FreeLift, så trøjerne ikke kryber op, når du hopper. Du vil også kunne mærke komforten fra de genanvendte materialer. Med omtanke for resurser og emissioner indgår adidas i Better Cotton-initiativet, der forbedrer bomuldsproduktioner. Volleyball er mere, end det rette tøj. Med adidas kan du gå all in med hele dit sportsoutfit. Du bliver springklar i et par volleyballsko med Bounce eller Boost. De innovative teknologier sikrer stødabsorbering og energireturnering. De flade og skridsikre såler sørger for et godt greb på halgulvet, så du kan sætte af og tage fra med sikkerhed og støtte. Står den på beach volleyball smider du blot skoene og tager kasketten på hovedet. Du finder nemlig også bolde, tasker, sokker og meget andet tilbehør hos adidas.