alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af shorts til mænd

 
[76]
1 / 2
Side:af 2

Udsalg af shorts til mænd – mere bevægelse og frihed

adidas’ shorts er grundstenen i enhver street style-garderobe. Fra løb til afslapning, vægtløft og basketball. Vores shorts er skabt til dig, som elsker action og kompromisløs kvalitet. adidas’ udsalg af shorts til mænd byder på et kæmpe udvalg af vores mest ikoniske shorts og korte tights. Optimér din ubesværerede street style med åndbare materialer, spændende prints og det klassiske Trefoil-logo ved lommerne. Så kan du vise din dedikation til sporten dagen lang.

adidas’ outlet af shorts til mænd giver plads til kreativitet 

Hos adidas ved vi, at du som creator stiller høje krav til dit tøj. Vores nyeste teknologier og innovative materialer lader dig holde fokus på din stil. De kortere shorts er perfekte til dig, som ikke vil have unødige distraheringer på løbeturen. Det løse fit passer perfekt til basketkampen og kan nemt sammensættes med et par kompressionstights til en ren street style, selv når du løfter tungt. Det minimalistiske look og løse fit er elsket ved skateramperne. For tidløs stil er et chino cut med ekstra elasticitet perfekt til dagens uforudsigeligheder. Blandt vores store outlet af shorts til mænd finder du klassikere, som nemt sammensættes med resten af dit look. Det er den perfekte base hele vejen fra kontoret til havefesten. Sæt prikken over i'et med dine yndlingssneakers og en åndbare T-shirt til et behageligt forårslook.

Fra skandinavisk minimalisme til modige farvekombinationer

Vores mest farverige prints er inspireret af verden, dens omskriftelighed og uendelige muligheder. adidas’ udsalg af shorts til mænd gør det nemt for dig at mikse og matche både snit og farver. Det er legende let at eksperimentere med dit unikke udtryk. Ikke to dage er ens, så det skal dit look heller ikke være. Vores performance-shorts inspirerer til mere bevægelse, og det strategisk placerede mesh sikrer, at du ikke bliver holdt tilbage.