alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Bomberjakker

 
[15]

Bomberjakker er universelt overtøj til begge køn

Et historisk jakkedesign, der aldrig går af mode. Bomberjakker kender ingen grænser for sted, køn eller alder, men er velkendte og populære over det meste af kloden. De legendariske pilotjakker er blevet kult. Hos adidas er bomberjakker både sporty og moderigtige. Kend dem på det korte design, som går til op omkring livet. Streetwear, hiphop og sportstøj. Bomberjakker udstråler det hele, så du kan være trendy klædt på til alle dine aktiviteter. Topfleksible jakker venter på dig, så du kan drage fordel af alsidigheden. Brug dem til hverdag i storbyens betonjungle, eller når naturen skal udforskes. Vind- og vandtætte overflader lader dig være udendørs i både blæst og regn, så du kan holde formen ved lige uanset hvad. Lad også solen bage ned på dine sportsgrene, for UV-beskyttelse giver ekstra tryghed under de varme stråler. Bomberjakker til din performance i høj intensitet i casual looks, eller designerjakker fra vores verdensberømte designere. Variationen er til at få øje på.

Bomberjakker med karismatisk udstråling

Kend den på snittet. De korte og skarptskårne bomberjakker er din faste makker til træningsbukser, jeans, shorts eller uden over en kjole. Elastik om livet og omkring ærmerne er jakkernes klare kendetegn. Nyd elasticiteten og en perfekt pasform i jakker, der bliver siddende, hvor de skal. Genanvendelighed ligger os meget på sinde. Du kan trække i en ny jakke skabt med et miljøbevidst fokus. Jakkernes genanvendte materialer sparer på emissioner og resurser, så det giver ekstra mening at bære dem. Cool retro-designs til fritidsbrug passer perfekt til bomberjakkerens historie. Men glæd dig også over performance-baserede modeller til dine krævende præstationer på banen. Trefoil og 3-Stripes figurerer matchende på de korte jakker i mange forskellige materialetyper. Polyester, nylon, uld eller noget helt fjerde. Du bliver pakket ind efter årstidens krav i top sporty bomberjakker.