alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af jakker til kvinder

 
[236]
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Primeblue SST træningsjakke
Adicolor Classics Lock-Up træningsjakke
Primeblue SST Plus Size træningsjakke
Own the Run Hooded Running windbreaker
Essentials Linear hættetrøje
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsoverdel
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
BECKENBAUER JKT
Hooded Premium Slim Plus Size jakke
Half-Zip windbreaker
Træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Hooded Premium Long Slim jakke
Essentials Linear hættetrøje
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Puffer jakke
Helionic Relaxed Fit dunjakke
Coldweather AEROREADY Training jakke
Rich Mnisi træningsjakke
Primeblue SST Plus Size træningsjakke
Fashion Down Puffer jakke
Always Original Laced træningsjakke
Hooded Premium Slim jakke
adidas Ski Chic Puffer jakke
Primeblue SST træningsjakke
Blazer
Terrex Agravic 2.5-Layer regnjakke
Tiro 21 træningsjakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running windbreaker
Belted dunjakke
adidas Z.N.E. Sportswear træningsjakke
Essentials Insulated bomberjakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running windbreaker
adidas x Karlie Kloss bomberjakke
Fast løbejakke
Helionic dunjakke
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Parley Padded jakke
Multi Primegreen Windfleece jakke
W E 3S TT TRI
Terrex Techrock Gore-Tex Pro jakke
1 / 5
Side:af 5

Udsalg af jakker til kvinder – design, teknologi og performance

adidas giver dig de perfekte lag til atleter, spillere og bevægelsesentusiaster. Vores moderne jakker passer til alle livets udfoldelser og begivenheder. Med den optimale kombination af performance, nye teknologier, lækre materialer og høj beskyttelse byder vores store udsalg af jakker til kvinder på noget til alle. Fra stretch knit og fleksible performance-detaljer til strategisk placeret mesh for optimeret bevægelse og åndbarhed.

Outlet af jakker til kvinder, som bestemmer selv

Når vinden suser, og himlen åbner sig, er der stadig ingen grund til at blive indendørs. Vores top lækre windbreakers med elastiske cuffs holder vinden ude, og de smarte bånd ved taljen lader vinden blive på ydersiden. Det alsidige design og store udvalg af form, fit og look gør selv den mest regnvåde dag indbydende at gå på eventyr i. Med dybe rødder i sportens historie og progressive designs inkorporerer vi performance-detaljer fra sportens verden i hverdagsjakker. adidas outlet af jakker til kvinder har noget til alle: Du finder komfortable materialer, moderne features og unikke detaljer i hvert enkelt design. Fra vores klassiske bombers til track jakker og ultra varme vinterjakker. Der er noget til hele året.

Moderne retrodesign direkte fra adidas’ arkiver

Luk øjnene, og forestil dig den perfekte dag. Fyldt med tid, frihed og bevægelighed. Åben dem igen, og du finder indbegrebet af weekendens frihed i vores ikoniske track jakker. I vores store udsalg af jakker til kvinder kan du gå op opdagelse i alt fra asymetriske designdetaljer til den tidløse, ensfarvede klassiker med 3-Stripes ned ad ærmet og Trefoil-logoet på brystet. Du får rabat på jakker til kvinder, som ikke bare gør noget godt for din bevægelighed og stil, men som tænker på miljøet. Siden 2020 har halvdelen af adidas’ kollektioner inkorporeret genanvendte materialer. På den måde tager vi både hånd om jorden og din creator-stil, én jakke af gangen.