alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af jakker til kvinder

 
[102]
1 / 3
Side:af 3

Udsalg af jakker til kvinder – design, teknologi og performance

adidas giver dig de perfekte lag til atleter, spillere og bevægelsesentusiaster. Vores moderne jakker passer til alle livets udfoldelser og begivenheder. Med den optimale kombination af performance, nye teknologier, lækre materialer og høj beskyttelse byder vores store udsalg af jakker til kvinder på noget til alle. Fra stretch knit og fleksible performance-detaljer til strategisk placeret mesh for optimeret bevægelse og åndbarhed.

Outlet af jakker til kvinder, som bestemmer selv

Når vinden suser, og himlen åbner sig, er der stadig ingen grund til at blive indendørs. Vores top lækre windbreakers med elastiske cuffs holder vinden ude, og de smarte bånd ved taljen lader vinden blive på ydersiden. Det alsidige design og store udvalg af form, fit og look gør selv den mest regnvåde dag indbydende at gå på eventyr i. Med dybe rødder i sportens historie og progressive designs inkorporerer vi performance-detaljer fra sportens verden i hverdagsjakker. adidas outlet af jakker til kvinder har noget til alle: Du finder komfortable materialer, moderne features og unikke detaljer i hvert enkelt design. Fra vores klassiske bombers til track jakker og ultra varme vinterjakker. Der er noget til hele året.

Moderne retrodesign direkte fra adidas’ arkiver

Luk øjnene, og forestil dig den perfekte dag. Fyldt med tid, frihed og bevægelighed. Åben dem igen, og du finder indbegrebet af weekendens frihed i vores ikoniske track jakker. I vores store udsalg af jakker til kvinder kan du gå op opdagelse i alt fra asymetriske designdetaljer til den tidløse, ensfarvede klassiker med 3-Stripes ned ad ærmet og Trefoil-logoet på brystet. Du får rabat på jakker til kvinder, som ikke bare gør noget godt for din bevægelighed og stil, men som tænker på miljøet. Siden 2020 har halvdelen af adidas’ kollektioner inkorporeret genanvendte materialer. På den måde tager vi både hånd om jorden og din creator-stil, én jakke af gangen.