alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Mænd · Hovedbeklædning

 
[307]
Corduroy Dad kasket
adidas RIFTA hue
AEROREADY Baseball kasket
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Argentina bøllehat
Adicolor 70s Baseball kasket
Logo hue
Adicolor Cuff hue
Baseball Street kasket
Adicolor Five-Panel kasket
Adicolor Cuff hue
Adicolor Contempo Dad kasket
Real Madrid hue
Fisherman hue
AEROREADY Baseball kasket
Performance kasket
Adicolor Cuff hue
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
AR BOBBLE BEANI
Snapback Curved Trucker kasket
AEROREADY Fitted hue
Adicolor 70s hovedtørklæde
Daily kasket
Argentina Dad kasket
Terrex GORE-TEX INFINIUM hue
COLD.RDY Running træningshue
Terrex COLD.RDY Merino hue
Runner 4D AEROREADY kasket
Adicolor Cuff hue
Mélange hue
Adicolor 70s bøllehat
Adicolor 70s Baseball kasket
Dad kasket
adidas RIFTA hue
X- City docker-hat
Adicolor Contempo bøllehat
Runner 4P HEAT.RDY kasket
AC BUCKET W
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
Dad kasket
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Adicolor Contempo bøllehat
Adicolor Trefoil bøllehat
1 / 7
Side:af 7

Find den helt rigtige hovedbeklædning til mænd

Hovedbeklædning er en uhyre vigtig del af et outfit. Den er en vigtig stilmarkør og noget af det første, man lægger mærke til. Den kan have vigtige funktionelle egenskaber – tænk på det fugtabsorberende pandebånd til løbeturen eller kasketten til de travle morgener. Og så sætter hovedbeklædningen som regel tonen for det samlede udtryk. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et produkt, der passer perfekt til din personlige stil. Se vores vintagekasketter med retrostil, varme og energiske huer eller klassiske bøllehatte. Du finder hovedbeklædning til mænd i alle former hos adidas.

Vælg efter farve, stil og vejrforhold

Hop i et par løse bukser og en minimalistisk hoodie, og fuldend looket med en cool snapback, eller hiv vinterjakken godt op om ørerne, og beskyt dig mod elementerne med en lun strikhue. Hovedbeklædning til mænd har evnen til at understrege og binde outfittets øvrige elementer sammen. Du kan støtte dit favorithold eller matche farven på dine sko. Og sørg altid for at have beanies og baseballkasketter i din basisgarderobe. Gå på opdagelse i det omfattende udvalg af hovedbeklædning hos adidas.

Nem og stilrigtig løsning

Uanset hvor stilfuld hovedbeklædningen kan være, har den også rent praktiske formål. Den er livsvigtig på en trist morgen, hvor snooze-knappen bliver misbrugt, og minutterne foran spejlet skal ofres, så man kan blive så længe som muligt under dynen. Hvis det er en af de dage, hvor håret bare ikke kan sættes, løses opgaven også nemt. Med hovedbeklædning og hatte til mænd skal du aldrig gå på kompromis med din stil.