alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Røde sko og støvler

 
[83]
Originals Rød Gazelle skoOriginals Rød Gazelle sko

Gazelle sko

Originals

Originals Rød Gazelle skoOriginals Rød Gazelle sko

Gazelle sko

Originals

1 / 2
Side:af 2

Røde sko er dit modige udtryk til omverdenen

Har du rigeligt med fodtøj i de mere gængse farver i skogarderoben? Eller elsker du farven rød over alle andre? Du finder røde sko hos adidas, så du kan pryde dine fødder og dit look med den stærke og karakteristiske farve. Lidenskab og begær er to klassiske ord forbundet med rød. Men der er også sportiness og fart over farven. Tænk på motorsport, lynhurtige sprintere, eller basketballspillere, der hopper over en meter op i luften for at dunke. Du har sikkert også set dine fodboldidoler på tv iklædt røde sko. Farven lyser op og virker frygtindgydende. Det er dømt aggressiv udstråling og tip-top forsvar, når du kommer spurtende i de røde lyn af et par sportssko. Røde sko fra adidas fås i mange nuancer, så vælg mellem alt fra den klare postkasserøde til den lette og lyse variant, der nærmest går over i lyserød.

Røde adidas sko sætter fut i dine fødder

Røde sko og støvler. Du vælger selv ankellængden. Sportssko og fritidssko med korte ankler og fri bevægelighed, eller designs med høje skafter og masser af støtte. Røde sommersko skal du heller ikke snydes for. Så du med den stærke farve kan indtage strande og sportsbaner. Få glæde af Boost-såler, når der skal løbes og du har brug for ekstra returenergi. Ellers forlad dig på Bounce med alle teknologiens stødabsorberende effekter. Continental™-ydersåler sikrer dig et super greb på underlagene. Overdelene er lige så innovative. Primeknit øger fleksibiliteten og pasformen om fødderne samtidig med, at ventilationen er intakt. Røde sko er fyldt med tekniske lækkerier, som holder dig aktiv i timevis med komforten i top. Vælg rød som helfarve, eller nyd den populære farve i kombination med andre toner. 3-Stripes og Trefoil holder dig opdateret med udstråling og genkendelighed ved hvert et skridt.