alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg til børn

 
[984]

BACK-TO-SCHOOL PROMO

30 % rabat på den fulde pris og 20 % ekstra på udvalgte produkter i outlet. Brug koden SCHOOL
Entry træningsdragt
Adicolor Classic rygsæk
adidas Essentials 3-Stripes T-shirt
X_PLR sko
Questar Flow NXT sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Swift Run X sko
adidas Essentials 3-Stripes T-shirt
Colorblock Big Badge of Sport træningsdragt
adidas x Marimekko Believe This AEROREADY Training Floral-Print tights
Core 18 bukser
Must Haves hættetrøje
Tiro 19 Presentation jakke
Training Equipment 3-Stripes tights
Designed 2 Move shorts
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Linear hættetrøje
TENSAUR RUN I Sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
adidas x Classic LEGO® rygsæk
Predator Match benskinner
Training Equipment 3-Stripes tights
Skinnende dunjakke
X_PLR J
adidas x Classic LEGO® joggingdragt
Questar Flow NXT sko
adidas Racer TR x LEGO® sko
Sweden udebanetrøje
Tiro Essential bukser
Donovan Mitchell T-shirt
X_PLR J
Adicolor SST træningsbukser
Squadra 17 trøje
Continental 80 Stripes sko
Træningsdragt
3-Stripes Swim svømmetights
AEROREADY Prime T-shirt
Tabela 18 fodboldtrøje
adidas x Marimekko AEROREADY Training Floral-Print T-shirt
adidas x Classic LEGO® joggingdragt
adidas Racer TR x LEGO® sko
Stadium bukser
3-Stripes Team træningsdragt

Et udsalg til børn, som hylder de yngste sportshelte

adidas hylder hverdagens små sportshelte med rabatter og udsalg til børn. Farverne stråler, og mønstrene fænger. De velkendte 3-Stripes følger med og fuldender looket. Det sporty, trendy udtryk til børn får selskab af markedets nyeste teknologi i serien af udsalg og outlets fra adidas. Lad der blot være fuld fart over feltet, når dit barn finder vej i hverdagen. Absorberende AEROREADY holder kroppen tør og leder fugten væk fra huden. Imens sørger OrthoLite® for friske fødder dagen igennem med sine lugthæmmende og antibakterielle egenskaber. Spring, hop og leg. Bounce tager fra og skaber gode fornemmelser fra det øjeblik, dit barn træder i skoene. Prisen er ganske vist i bund, men teknologien er der ikke sparet på i adidas udsalg til børn.

Dit barns komfort i fokus med outlet til børn

Glade og veltilpasse børn skaber ro i forældres hjerter. Først når de små har det godt, kan du ånde ud. Blød og ansvarlig bomuld lader de behagelige fornemmelser vare ved fra morgen til aften. Stretch og god pasform bakker op om den frie bevægelse, så der kan leges og løbes uden begrænsninger. Svedtransporterende stof bevarer de tørre fornemmelser, når det går vildt for sig under træning eller kamp. Stødabsorberende mellemsåle i fodtøjet tager hånd om dit barns fødder og led. adidas outlet til børn skaber komfort for dit barn i en aktiv hverdag.

Pas på miljøet, mens du handler rabatter

Med vores tilbud og deals bakker vi ikke kun op om dit barns verden og færden, men også om miljøet og de ansvarlige produktionsformer. Better Cotton er det vigtige initiativ, som hjælper globale bomuldsbønder til bedre vilkår. Brug af genanvendt polyester i produktionen af tøj nedsætter behovet for nye ressourcer og mindsker udledningen af emissioner. Lad os gå sammen om at skabe en bæredygtig verden, så du og dit barn kan dyrke sport med gode fornemmelser og til reducerede priser.