alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

træningssko

 
[34]
Mænd Løb Orange Galaxy 5 skoMænd Løb Orange Galaxy 5 sko

Galaxy 5 sko

Mænd Løb

Træningssko så dine sessions bliver fuldført

Skab banebrydende performances og hold formen ved lige i et par af de effektive træningssko! Der er altid plads i kalenderen til træning med adidas på fødderne. Smidigheden er intakt og du er et skridt foran, når der skal pumpes jern, spinnes, sjippes, hoppes og danses. Lav en forbilledlig entré i fitnesscenteret med dine træningssko som omdrejningspunkt. Banebrydende teknologier hjælper dig gennem sved og tårer med motivationen intakt. Boost-såler med energireturnering og maksimal stødabsorbering danner rammen om komfort. Det betyder fuldt udbytte af dine bevægelser på gulvet – uanset type af underlag. Slut med lugtgener fra fødderne. Med antibakterielle elementer sørger OrthoLite® for at holde fodklimaet friskt, så du kan presse dine føder til det yderste, når pulsen skal op. Træningssko er vejen frem mod mere sport i fritiden, så din formkurve bliver opadgående i samarbejde med støttende fodtøjsteknologier.

adidas træningssko: banen er kridtet op til mere af det sjove

Teknologier står i kø for at hjælpe dig gennem din træning. Har du brug for ekstra afsæt, så er Bounce-mellemsåler noget, du ikke vil gå glip af. De giver dig ekstra medvind i træningslokalet, hvad enten det er på holdtimer, eller på en løbetur alene. Specialdesignede overdele med mesh eller Primeknit sørger for lethed, åndbarhed og en perfekt pasform. 3-Stripes er et modelogo i sig selv. Derfor kan du som altid også bruge dine træningssko til hverdag. Komforten er lige høj, hvad enten du bærer dine nye sko med et træningssæt eller sammen med jeans. Er forældre eller ældre søskende et forbillede for de yngste? Så kan familiens småbørn også lære glæden ved sport fra barnsben. Velcroluk, hælstrop og ergonomiske pasformer sender ungerne perfekt afsted til træning. Med træningssko fra adidas kan du lade dine fødder gøre resten af arbejdet, for alt er skabt med fokus på komfort, støtte og stabilitet.