alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Støvler og hvide sko

 
[1087]
Stan Smith sko
Nizza Platform sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Stan Smith sko
Superstar sko
Superstar sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop sko
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap sko
Forum Low sko
Forum Bold sko
Superstar sko
Forum Low sko
Forum Bold sko
Samba Vegan sko
Forum Bold sko
Stan Smith sko
Ultraboost 1.0 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Astir sko
Superstar sko
Forum Low CL sko
Stan Smith sko
Court Team Bounce Indoor sko
Forum Mid sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
NMD_R1 Primeblue sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
Superstar sko
Advantage Base Court Lifestyle sko
Astir sko
adilette træsko
Superstar sko
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort sko
Stanniversary Stan Smith sko
Hoops sko
Grand Court Lifestyle Tennis Lace-Up sko
NMD_R1 Primeblue sko
Stan Smith sko
Stan Smith sko
NY 90 sko
Superstar sko
Gazelle sko
Forum Mid sko
Superstar sko

Støvler og hvide sko komplementerer dit outfit

Et slankt skodesign og optimal pasform. Overdele i kvalitetslæder og sål i kraftig, blød gummi. Klassiske 3-Stripes og gode snørelukninger, der lader dig træde i skoen uden at skulle bruge tid på at binde. Fleksibel og letvægtig EVA-mellemsål skaber velvære ved tempoprægede løb. Bounce og Boost reducerer stød. Overdele i sømløs Primeknit 360 støtter og omfavner foden, så du efterlades med en omsluttende og behagelig følelse. Torsion System stabiliserer og giver sublim føling med underlaget. Sikre, komfortable skridt, uanset hvad du begiver dig ud i. Velkommen til en forunderlig verden af hvide adidas sko. Din velvære er i højsædet, så du kan fokusere på, hvad der er vigtigt i hverdagen. Intet kompromis. Udelukkende komfort og understøttende teknologier. 

Kombiner dine hvide sko med garderobens mange elementer

Enkelte dele kan matches med det hele. Hop i et par hvide sko fra adidas og iagttag de nye dimensioner, der træder frem. Dit ydre fremtones og indrammes. Garderobens mange dele hylder dine hvide adidas sko. Jeans, hoodies, tights eller træningsbukser. Det hele takker ja til en parring med et par hvide sko. Du er netop blevet introduceret for din nye uundværlige makker i hverdagen. En makker du kan sætte din lid til skridt for skridt. Og en makker, der bringer det unikke frem i dig.  

Fuldend din hverdag med en klassisk hvid sko

Hastige løbeture ad parkernes snoede stier. En givende og aktiv dag i træningscentrets lokale. Komfortabelt og stilede fodtøj til en spændende dag i byens livlige gader. Hvide støvler og sko fra adidas står distancen, uanset hvad du kaster dig over. Vælg en hvid sko, der omfavner et aktivt liv og hjælper dig med at yde dit bedste i en travl hverdag. Fodtøj fra adidas gør hvert skridt til en leg med de innovative teknologier og trendy designs. Udvikling er i fokus. Også når vi taler klassiske hvide sko.