alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Skibukser

 
[26]

Slalom, langrend, styrtløb og sjov i sneen - skibukser til det hele

Nyfalden sne fra morgenstunden, blå himmel og solskin. Et eventyrligt sceneri venter på dig, når det går løs på pisterne. Vand og kulde er desværre også en del af fornøjelserne, men det kan du nemt gardere dig imod. Skibukser sikrer dig den optimale skal-beklædning om benene, så du kan komme i kontakt med sneen uden at blive våd. Teknologier som GORE-TEX® og RAIN.RDY er garanti for vandtæthed. Åndbarhed kan du også nyde godt af, da fugt ledes ud på overfladerne og fordamper. Skibukser med eller uden isolering. Valget er dit, afhængig af temperaturen. Nogle gange kan du nøjes med vand- og vindtætte designs, mens du på de rigtig kolde dage vil have brug for ekstra isolering. I den forbindelse skal du blot vælge de forede modeller, så kulden ikke trænger igennem. Selv de mindste sprækker kan modstå vintervejr. Vandtætte lynlåse og forseglede sømme sender dig tør og komfortabel ud på løjperne. Læg dertil snefang, så sne ikke kan trænge ind, hvis du styrter.

Sneen forbliver ude

Dine ben er primus motor, når det går løs på ski. Derfor er adidas skibukser også designet med elastan. Innovativ firevejs-stretch giver benene fri bevægelighed, uanset om du står på snowboard, dyrker langrend eller slalom. Det kan også være, du udforsker eventyrlige snelandskaber med vandreture. Udforsk bjergstier og begiv dig hele vejen mod toppen iført et par skibukser, der både holder dig varm og tør. Løbesnor om taljen, bæltehuller og lynlås forneden sikrer dig den optimale pasform. Samtidig er det nemt at komme i og ud af bukserne – også når du har skistøvler på. Genanvendte materialer og deltagelse i Better Cotton-initiativet tilføjer et miljøvenligt aspekt, som du kan få glæde af, når du bærer adidas. Dine skibukser er det yderste lag på dit vinterlook. Tilføj blot to yderligere lag i form af blødt skiundertøj og et isolerende mellemlag – og du har det komplette tre-lags-outfit som skjold mod sne og kulde.