alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Buksedragt - Jumpsuits

 
[48]

Bedre resultater med strækbare og svedtransporterende bodysuits fra adidas

Tungere løft, dybere lunges og bedre resultater med lette, åndbare bodysuits fra adidas. Det innovative materiale transporterer sveden væk fra huden, så du efterlades med en tør og komfortabel følelse selv under intense workouts, hvor sved er uundgåeligt. Fri bevægelighed med strækbare egenskaber og elastan, så du kan give dig hen til udfordrende bevægelser og vide, at din bodysuit følger med dig. Det lette fleksible stof er som at tilføje et ekstra lag hud til kroppen. Intet forhindrer dig i at yde dit maksimale under udfordrende træning. Træd ind en verden af innovative funktioner og banebrydende teknologier fra adidas.

Dyrk de grønne principper med bodysuits af bæredygtige materialer

Gør en forskel for miljøet med skelsættende bodysuits skabt af genanvendte materialer. Brugen af genanvendt polyester resulterer i et lavere forbrug af ressourcer, mens udledningen af farlige emissioner ligeledes nedsættes via metoden. Bak op om en bæredygtig bomuldsdyrkning og producenters vilkår med Better Cotton-initiativet. Vi løfter din sport og fuldender dit look uden at gå på kompromis med miljøet og de bæredygtige principper. Det betyder nyt tøj til dit klædeskab købt med hjertet på det rette sted. Bliv en aktiv del af de grønne ideologier.

Det unikke bragt frem i dig med klassiske og trendy modeller

Ifør dig en trendy bodysuit fra adidas, og lad det bløde stof og de lige linjer omfavne din krops unikke former. Få bodysuits, der går i et med dig. Udtryk din passion for styrketræning, yoga og atletik med historiske 3-Stripes og stort Trefoil. Komplimenter din kulør og suppler dit look med en stribe farver, der går fra det spraglede til det klassiske. Sjov, sød og iøjnefaldende grafik giver et strejf af unikum til din stil. Ingen er som dig. Hvorfor ikke dele den realitet med hele verden? adidas bakker op om din person med kollektionen af strømlinede og vovede bodysuits.