alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Løbesko til mænd

 
[197]
adidas løbesko til mænd er klar til den jævne landevej, til kuperet terræn eller til fitnesscenterets løbebånd. Din sko er klar, når du er.
1 / 5
Side:af 5

Komfort med stabilisering og støtte

Fødder er forskellige. Derfor har adidas mange forskellige løbesko til mænd. Der er neutrale sko, Sko til dig, der hælder lidt indad på foden og til dig, der hælder lidt ud på foden. Den nyeste teknologi effektiviserer hvert eneste skridt, så du får det optimale ud af alle dine kræfter og kan fokusere på at løbe for fuld kraft. Gå efter støtte, hvis du løber på hårde underlag, mens du skal have stabilitet på de ujævne og mudrede stier. På løbebåndet skal du stå fast på det uvante underlag, så hver eneste træningstime giver maksimalt udbytte.

At løbe er simpelt. Men det er også en videnskab

Mens du bare skal fokusere på at finde de rigtige løbesko til dig, arbejder adidas hele tiden i laboratorierne på at udvikle teknologier, der kan gøre din løbetur endnu bedre. Boost-sålerne udnytter din energi bedre, mens Bounce øger komforten og velværet på hver eneste tur. Primeknit er med til at holde fødderne friske, mens Gore-tex holder fugten ude. Hver eneste løbetur er samtidig en tur i en højteknologisk løbesko til mænd med alskens finesser og detaljer, der alle hjælper dig til at få den bedst tænkelige oplevelse.

Farver, designs og former til alle fødder

Der er sokker og hætter på skoene. Der er vind- og vandtætte sko. Der er sko i alle farver, og der er sko i mange forskellige designs. Din løbetur er dig mod naturens elementer. Eller i hvert fald dig mod dig selv. Du kæmper hele tiden for at blive en anelse bedre. En anelse hurtigere. En anelse mere udholdende. Løbesko til mænd fra adidas hjælper dig på vej mod dine mål. God tur.