Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Løbesko til mænd

 
[385]
1 / 9
Side:af 9

Løbesko til mænd

Uanset om du er en rutineret løber programmeret til at dominere stadion eller en entusiastisk amatør, der træner op på gaden, vil vores løbesko til mænd give dig styrke til at løbe hurtigere, mere selvsikkert og korrekt. Med specialudviklet design, der målrettet støtter enhver løbestil, vil vores udvalg hjælpe dig med at nå dine mål.

Find de bedste løbesko til mænd

1. Sådan finder du de bedste løbesko til mænd. For det første bør du tænke over, hvilket underlag du vil løbe på. Asfalt, stadion og trail kræver alle forskellige typer greb og støddæmpning. Typen af løb og hvor ofte du løber, spiller også ind, når du skal finde de rette løbesko til mænd. Så uanset om du træner op til et maraton, er med i konkurrenceløb eller løber stille og roligt en gang om ugen, har adidas de perfekte løbesko til dine behov.

2. En professionel evaluering af din løbestil vil afgøre, om du løber med underpronation, overpronation eller neutralt. Når du ved dette, er du i stand til at vælge et par løbesko til mænd med stabilitet eller løbesko til mænd til overpronation for at sikre den bedste performance til dine fødders behov.

3. Hav din nuværende vægt i tankerne, når du vælger støddæmpning til dine løbesko til mænd, da det har indflydelse på, hvordan dine fødder har kontakt med jorden.

4. Før du løber i dine nye løbesko til mænd, er det også vigtigt at gå dem til et par dage før. Og når du prøver dem på, kan du overveje at gå en halv størrelse op, fordi dine fødder udvider sig, når du dyrker sport.

5. Vi ved, at du vil elske dine nye adidas løbesko. Men sørg for, at du ikke anvender det samme par alt for længe. Selvom de ser nye ud i lang tid, bør almindelige løbesko kun anvendes op til 400 til 600 km. Og hvis du løber ofte, bør du have flere par at veksle med for at undgå skader.

Erfaring tæller

Løbestilen tæller, og det gør erfaring også. Hvis du er vant til at løbe med sko med støddæmpning, bør du ikke skifte til en lettere model lige før et maraton. Hvis du er begynder, har vi sko udviklet specielt til dig.

Løb i uudforsket terræn

Løbesko skabt specifikt til din type løb er vejen frem. adidas' trail-løbesko gør dig i stand til at klare uudforsket terræn med ekstra greb, maksimal stabilitet og behagelig støddæmpning.