alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Mænd · Fitness og Træning

 
[711]
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT shorts
3-Stripes shorts, 23 cm
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Techfit 3-Stripes Training T-shirt
AEROREADY Workout Chalk Print Training T-shirt
HIIT Spin træningsshorts
Designed for Training shorts
Techfit Training Short tights
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes shorts
Training Colorblock bukser
Træningsshorts
Training Colorblock bukser
Train Icons træningsbukser
Essentials Logo rygsæk
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Cushioned Crew strømper, 6 par
Essentials Logo sportstaske, medium
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Essentials Logo sportstaske, extra small
Essentials Logo skuldertaske
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Low-Cut sokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Marvel Avengers Thor Adizero Fastcourt 1.5 Handball sko
Ligra 7 indendørssko
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Dropset Trainer sko
FARM Rio sokker
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
No-show sokker, 3 par
4ATHLTS Camper rygsæk
Power VI rygsæk
Baseball 3-Stripes Twill kasket
Low-Cut sokker, 3 par
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Low-Cut sokker, 3 par
Ligra 7 indendørssko
Nøglesnor

Få det maksimale ud af din træning med vores træningsudstyr til mænd

Når du har travlt, er der meget at tænke på. Men så snart du finder træningsudstyret frem og bevæger dig ud i verden for at dyrke din foretrukne sport, skal du føle dig fri. Derfor er alt adidas’ træningsudstyr til mænd designet til at gøre din træning så god som muligt. Bevæg dig præcis, som du vil, med adidas’ komfortable træningstrøjer og stødabsorberende sko. Vores kompressionsbind er perfekte til dig, der vil passe på muskler og led, når du styrketræner, mens vores innovative kollektion af sportssko klæder dine fødder på til mange timers bevægelse.

Træningsudstyr til mænd, der vil fusionere fitness og æstetik

Træningsudstyr er heldigvis ikke, hvad det har været. Tiden, hvor funktionalitet overtrumfede æstetik, er ovre, og i dag er det vigtigt, at ens udstyr spiller på alle fronter. I vores store sortiment af udstyr til mænd finder du klassiske design som vores ikoniske 3-Stripes T-shirts, innovative produkter som vores fugtabsorberende AEROREADY-træningstoppe og specialudstyr som støddæmpende tennisokker med svangstøtte. Alle disse ting er designet til, at du kan yde dit bedste, uanset hvad du kaster dig ud i.

Bevæg dig i bæredygtigt fitnessudstyr til mænd

Vi tænker ikke kun på, hvad der er bedst for dig, men også for vores planet, når vi udvikler træningsudstyr. Vi tror på, at innovation er vejen til en bæredygtig fremtid, og derfor har halvdelen af vores kollektioner siden 2021 bestået af genanvendte materialer. Et af vores tiltag er blandt andet udviklingen af det effektive materiale Primegreen, der består af mindst 40 % genanvendte materialer. Fremtiden byder på endnu flere bæredygtige produkter, så du kan træne med god samvittighed.