alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mænd · Fitness og Træning

 
[580]

ADIDAS x LES MILLS™ ...

... er gået sammen om at forme fremtidens træning gennem en fusion af innovation og arv. Det nye partnerskab vil give verdens førende træningsoplevelser gennem innovativ digital teknologi og samtidig levere live-workout på et helt nyt niveau i udvalgte byer over hele verden. 


Hold øje med mere.

1 / 13

Få det maksimale ud af din træning med vores træningsudstyr til mænd

Når du har travlt, er der meget at tænke på. Men så snart du finder træningsudstyret frem og bevæger dig ud i verden for at dyrke din foretrukne sport, skal du føle dig fri. Derfor er alt adidas’ træningsudstyr til mænd designet til at gøre din træning så god som muligt. Bevæg dig præcis, som du vil, med adidas’ komfortable træningstrøjer og stødabsorberende sko. Vores kompressionsbind er perfekte til dig, der vil passe på muskler og led, når du styrketræner, mens vores innovative kollektion af sportssko klæder dine fødder på til mange timers bevægelse.

Træningsudstyr til mænd, der vil fusionere fitness og æstetik

Træningsudstyr er heldigvis ikke, hvad det har været. Tiden, hvor funktionalitet overtrumfede æstetik, er ovre, og i dag er det vigtigt, at ens udstyr spiller på alle fronter. I vores store sortiment af udstyr til mænd finder du klassiske design som vores ikoniske 3-Stripes T-shirts, innovative produkter som vores fugtabsorberende AEROREADY-træningstoppe og specialudstyr som støddæmpende tennisokker med svangstøtte. Alle disse ting er designet til, at du kan yde dit bedste, uanset hvad du kaster dig ud i.

Bevæg dig i bæredygtigt fitnessudstyr til mænd

Vi tænker ikke kun på, hvad der er bedst for dig, men også for vores planet, når vi udvikler træningsudstyr. Vi tror på, at innovation er vejen til en bæredygtig fremtid, og derfor har halvdelen af vores kollektioner siden 2021 bestået af genanvendte materialer. Et af vores tiltag er blandt andet udviklingen af det effektive materiale Primegreen, der består af mindst 40 % genanvendte materialer. Fremtiden byder på endnu flere bæredygtige produkter, så du kan træne med god samvittighed.