alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

træningstilbehør

 
[419]
Essentials 3-Stripes sportstaske, medium
Essentials Logo rygsæk
City Xplorer rygsæk
Essentials 3-Stripes Response rygsæk
Power VI rygsæk
Beyond Fashion Sport to Street Training Crossbody taske
adidas by Stella McCartney bæltetaske
AEROREADY handsker
adidas by Stella McCartney handsker
Power gymnastikpose
Power gymnastikpose
Yogamåttetaske
adidas by Stella McCartney gymnastikpose
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Low-Cut sokker, 3 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Half-Cushioned ankelsokker, 3 par
No-Show sokker, 3 par
3-Stripes Lounge tennissokker, 2 par
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Ankelsokker, 3 par
Half-Cushioned ankelsokker, 3 par
Designed to Move Standards Training Shoulder tote-taske
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Fisherman hue
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Low-Cut sokker, 3 par
Corduroy Dad kasket
Half-Cushioned Crew sokker, 3 par
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Essentials 3-Stripes pung
AEROREADY Baseball kasket
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Lightweight Embroidered Baseball kasket
1 / 9
Side:af 9

Udforsk sport og udfold kroppen på alle måder med træningsudstyr

adidas opfylder dine behov og sørger dermed for motivation til træning. Et medlemskab i sportsklubben eller ugentlige løbeture kan ikke gøre det alene. Der skal træningsudstyr til for at du får det optimale ud af dine anstrengelser. Træningsudstyr er alt det, som du har brug for ud over dit tøj og dine sko. Skal du væk hjemmefra og træne, så er en sportstaske det første, du hiver fat i. Skal du ud og power-walke kan en bæltetaske, hvor der er plads til det fornødne, være nok. Rygsække til vandreture, gymnastikposer til svømmehallen og store sportstasker til skøjter, bolde og større items. Der er tasker med plads til dine krav. Sol, vind eller regn. Der kan trænes hele året takket være adidas træningsudstyr. Fodboldtræning på kølige aftener, cykelture, skiferier, fiskeri eller vægtløftning. Handsker skal der til for at bevare komforten og støtten. Smarte detaljer som touchscreen-venlige fingerspidser giver dig mulighed for at tjekke smartphonen undervejs. Eller hvad med et vandtæt løbearmbånd i åndbare materialer og med plads til mobilen.

Udstyr der gør din træning komplet

Det er alle detaljerne, der fuldfører helheden. Også når du er aktiv på den ene eller anden måde. Træningsudstyr fra adidas er hjælpemidler til dig, hvad enten den står på action ude eller hjemme. En skumrulle eller en gymnastikbold. Mere skal der ikke til for at holde kroppen i gang derhjemme i haven eller foran skærmen. Har du været uheldig at forstrække en muskel eller på anden måde få en skade, så kan ankel- og albuebind være din støtte. Eller hvad med kompression, så du kan restituere hurtigere. adidas træningsudstyr tænker på dit velvære. Du skal selvfølgelig ikke dehydrere, så husk vandflaske. Samt solbriller og kasket, hvis du er aktiv under bagende sol, eller hvis du blot vil lukke af for insekter og vind i øjnene. Træningsudstyr er alt det, du ikke kan leve foruden – uanset sportsgren eller hverdagsaktivitet. Alt er skabt i højeste funktionalitet og med det ikoniske logo, så det modemæssige er også på plads.