alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

golfsko til kvinder

 
[53]

Kom ud på greenen i stil med disse behagelige golfsko til kvinder, som tilbyder trækkraften og stabiliteten, du har brug for. Tiden er inde til at finde det par, der passer til din spillestil.

1 / 2
Side:af 2

De grønne arealer indtaget med støttende og beskyttende golfsko til damer

Er du også i fuld færd med at tilføje sportsdedikerede termer som birdie, backspin og slice til dit gængse ordforråd? I så fald er der belæg for at shoppe fodtøj, der matcher disse begreber og gør dig i stand til at føre dem ud i livet. Golfsko til damer fra adidas er alt fra trendy og nutidige designs til udgaver, der dyrker en stribe retrotendenser og lader ikoniske modeller genfødes i nyfortolkede versioner. Her kombineres det bedste fra fortid og nutid, teknologierne er altid de nyeste. Du får adidas dame-golfsko med støddæmpende funktioner tilvejebragt via komfortabel Bounce, energireturnerende Boost og letvægtig EVA-mellemsål. Innovative ydersåler af hybrid tilsat Twist Grip-mønster skaber et solidt greb selv, når fugt og regn har forøget glidefaktoren på banens grønne græs. Stabiliserende Torsion X tilpasser sig underlaget, så dine skridt får et nyt element af selvsikkerhed og balance. 18-huller fordelt over et enormt areal er ingen hindring i et par beskyttende og støttende golfsko til kvinder.

Forøget komfort og performance leveret af adidas golfsko til kvinder

Indvendigt griber adidas golfsko til kvinder om din fod på behagelig og støttende vis. Primeknit er de sømløse konstruktioner, der efterlader dig med et fastlåst og sok-lignende fit, der smyger sig om foden. Boa® Fit System låser ligeledes foden fast ved at svøbe den i en sublim pasform. Dine adidas kvinde-golfsko bliver en naturlig forlængelse af kroppen, hvoraf intet forhindrer dig i at yde dit maksimale, når golfkøllen skal svinges. Vandafvisende overflader holder dine fødder tørre og varme. En uundværlig egenskab, hvis du er på udkig efter dame-vintergolfsko til årets kølige dage, hvor sandsynligheden for sne, slud eller regn unægteligt er til stede. Til årets lunere måneder er der ingen vej uden om dame-sommergolfsko af åndbare materialer tilsat ventilerende og afkølende teknologier. Vælg glade fødder for optimal performance.