alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Golfsko til kvinder

 
[42]
Dit sving, din præcision, dit drive. Alt hvad du laver på banen afhænger af dit fodfæste. Med de helt rigtige golfsko til damer, får du den nødvendige støtte, samt et stærkt greb om underlaget.
Golf Hvid Samba Golf skoGolf Hvid Samba Golf sko

Samba Golf sko

Golf

Golf Hvid Superstar Golf skoGolf Hvid Superstar Golf sko

Superstar Golf sko

Golf

Golf Hvid ADICROSS LOGolf Hvid ADICROSS LO

ADICROSS LO

Golf

Skabt til øget kraft og præcision

De helt rigtige par golfsko til damer er nogle, der støtter op om din performance. Med et stærkt fodfæste, kan du yde max på fairwayen. Vælg designs uden pigge til de tørre dage, samt vores fleksible og stabiliserende Torsion System. Dette system skaber øget symmetri mellem hæl og forfod, så føddernes placering lettere tilpasser sig underlaget. For en mere sokke-lignende, fleksibel golfsko, kan du gå på opdagelse i vores mange Primeknit versioner.

Find det perfekte par golfsko til kvinder

Vi har et stort udvalg af golfsko til kvinder, med - og uden pigge. Versioner uden pigge giver dig en klassisk golfsko, der både fungerer på greenen og i hverdagen. Vores støttende golfsko til kvinder har en overlegen pasform takket være adidas eget 360Wrap, Boa® Fit System. Som golfspiller er det alfa omega, at du tager dig godt af dine fødder og undgår unødig belastning. adidas golfsko til kvinder kommer derfor med vores mest støddæmpende mellemsål, Bounce. Kombineret med åndbare og vandafvisende funktioner, samt lette tekstiloverdele, holdes regn og vand ude, mens de stadig lader fødderne ånde. Alle disse teknologier er selvfølgeligt pakket ind i moderne designs, inspireret af den klassiske og tidløse golf-stil.

 

Indtag vinderpositionen med adidas golfsko til kvinder

Hvis du elsker at stå på greenen i al slags vejr, skal du vælge golfsko til kvinder med adidas Puremortion-ydersål i TPU. Designet med asymmetriske pigge, får du et forbedret greb om underlaget, samt øget trækkraft. Kombineret med støddæmpende mellemsåler og vandafvisende overdele, vil vejret ikke længere være en forhindring når du skal præstere på fairwayen.