alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

jakker til kvinder

 
[323]
1 / 7
Side:af 7

Jakker til damer: beskyt overkroppen året rundt

Ustadigt vejr er ingen hindring. Jakker til damer er kollektionen fra adidas, der klæder dig på til alt fra kølige forårs- og sommerdage til våde efterårsdage og bidende vinterdage. Åndbart stof sørger for et behageligt klima for din overkrop, mens kraftig RAIN.RDY og DWR belægning afleder vind og vand, så du holdes tør og varm. Genanvendt polyester er en del af adidas’ grønne strategi rettet mod at nedsætte forbruget af ressourcer og reducere udledningen af skadelige stoffer. Vi tager ansvar, så du kan handle ny damejakke med god samvittighed. 

Gennemtænkte detaljer forbereder dig til alt slags vejr

Med den rette jakke til damer finder du glæde i alt slags vejr. Sol, regn, blæst, slud eller sne. Du er klædt på til det hele. Den nye dag kan bare komme an med alt, hvad den indebærer. Det bløde, lette stof omslutter din krop på optimal vis og efterlader dig med en følelse af sublim komfort. Store dele af kroppens varme udledes gennem hovedbunden. Det er intet problem med en af de mange jakker damer fra adidas. Store hætter betyder, at du kan holde varmen på selv de køligste dage. Justerbare remme og taljer lader dig tilpasse jakken, så den passer din kropsform, mens oversize, løs og tæt alle er muligheder, når vi taler pasform inden for udvalget af jakker til damer. 

Leg med dit udtryk med jakker damer fra adidas

Hvid, sort, marineblå, navy eller solgul. Hvilken farve er du til? adidas sørger for, at du har noget at vælge imellem. Fra den ene ende af farvepaletten til den anden. Altid en damejakke, der fremtoner det særlige ved din person og lader dig lege med dit udtryk uanset årstid. Til og fra arbejde. De ugentlige indkøbsture. Aktive dage med sportslige udfoldelser. Besøg hos venner og familie. En jakke, der dur til det hele, så du er forberedt. Nyd livet og tag del i det hele.