alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Outdoor tøj

 
[484]
1 / 11
Side:af 11

Outdoor tøj der kan bruges hele året

Det er måske nok svært finde udendørstøj du kan bruge hele året, for en sommerjakke er sjældent være til meget nytte om vinteren. Men så kan du heldigvis finde tøj til både sommer og vinter her. Her er tøj til den aktive til ethvert slags vejr, også det vejr vi plejer at have her. Om du løber, cykler eller er til terrænløb, så er der noget til det her, ligesom et stort udvalg af jakker og andet der snildt kan bruges til hverdagsbrug. Teknologi som det fugtabsorberende AEROREADY, vand- og vindtætte RAIN.RDY, vandafvisende belægning (DWR) og UPF 50+ UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler er nogle fremskridt adidas benytter i produkterne her, for at give optimal komfort og beskyttelse. Her er også dunjakker til vinteren, med ægte andedun. En lille ekstra detalje ved flere dele, er reflekser indbygget i designet, så du lige får noget ekstra tryghed ved øget synlighed i mørke eller dårligt sigt.

God samvittighed hele året med outdoor tøj

I flere af beklædningsdelene finder du også en egenskab, der fylder mere og mere i udvikling of produktion, nemlig omtanken for miljøet. At udvikle teknikker til genanvendelse af råstoffer, eller sikre at produktion har så lidt negativ påvirkning på miljøet som muligt ligger adidas på sinde. De to største tiltag du finder her, er genanvendt polyester, samt bomuld fremstillet i overensstemmelse med kravene fra Better Cotton-initiativet. At udviklingen samtidigt har sikret produkternes holdbarhed og komfort er i top, betyder også bare at dit outdoor tøj kan holde til at blive brugt. Det er faktisk udviklet til at kunne modstå de ekstreme belastninger som en aktiv livsstil kan medføre - inklusiv at opholde sig udendørs i råt vejr. Samtidig aflaster tøjet din krop og din hud for nogle af omgivelsernes og naturens belastninger.

Outdoor tøj Ofte Stillede Spørgsmål

Tøj i flere lag giver alsidighed, så du kan styre din kropstemperatur ved at tilføje eller fjerne lag efter omstændighederne. Det hjælper med at regulere fugt, isolerer dig mod kulden og beskytter dig mod vind og regn.
De vigtigste lag er som følger: - Basislaget: Det absorberer fugten fra din hud. - Mellemlaget: Et letvægtslag, der holder din krop varm og hjælper med at absorbere sved ved udendørs aktiviteter. - Isolerende lag: Dunagtig varme møder bevægelsesfrihed – selv på de koldeste dage. (ELLER ”skabt til at holde dig varm og komfortabel uden at begrænse din bevægelighed”) - Yderlaget: Åndbar beskyttelse mod vind, regn og sne.
Med lynlåsåbninger i yderlaget og justerbare lukninger i basislaget og det isolerende lag kan du slippe af med varmen, når det er nødvendigt.
Vælg fugtabsorberende materialer som dit basislag, og undgå bomuld, der holder på fugten. God ventilation med lynlåse og justerbare ærmeåbninger kan også hjælpe med at styre fugten.
Når du stopper med at bevæge dig, bliver din krop hurtigt kold. Tilføj et isolerende lag, når du hviler dig, og fjern laget, når du bevæger dig igen, så du ikke bliver overophedet.