alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Outdoor tøj

 
[712]
Terrex Agravic T-shirt
3L GTX Suit
Terrex MYSHELTER Snow 2-Layer Insulated jakke
MYS 3L GTX JKT
Terrex Techrock GORE-TEX PRO regnjakke
Terrex Techrock Gore-Tex Pro jakke
Terrex Techrock GORE-TEX PRO regnjakke
adidas TERREX HS1 hoodie
Terrex Agravic 2.5-Layer regnjakke
Terrex Liteflex Hiking bukser
Terrex Trail Running Printed vindjakke
Terrex Agravic shorts
Terrex Agravic tights
Terrex GORE-TEX Paclite Rain Plus Size jakke
Terrex Agravic Windweave vindjakke
Varilite Hybrid jakke
Hooded Premium Long Slim jakke
Adicolor jakke
Utilitas Hooded parka
Utilitas Insulated jakke
Essentials Down parka
Adicolor jakke
Traveer COLD.RDY jakke
Essentials Down parka
Essentials Insulated Hooded jakke
Essentials Insulated Hooded jakke
Utilitas Hooded parka
Essentials dunjakke
Essentials Down parka
Essentials Insulated Hooded Plus Size jakke
Itavic 3-Stripes Midweight Hooded jakke
Adicolor jakke
Terrex Xploric Graphic RAIN.RDY vandrejakke
Essentials Midweight Down Hooded jakke
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Insulated 2L Rain jakke
Essentials dunvest
Essentials dunjakke
Terrex Multi RAIN.RDY Two-Layer Plus Size regnjakke
Terrex Agravic Trail Running regnbukser
Techrock Mountaineering bukser
Utilitas Hooded parka
Varilite Hooded dunjakke
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Two-Layer regnjakke

Outdoor tøj der kan bruges hele året

Det er måske nok svært finde udendørstøj du kan bruge hele året, for en sommerjakke er sjældent være til meget nytte om vinteren. Men så kan du heldigvis finde tøj til både sommer og vinter her. Her er tøj til den aktive til ethvert slags vejr, også det vejr vi plejer at have her. Om du løber, cykler eller er til terrænløb, så er der noget til det her, ligesom et stort udvalg af jakker og andet der snildt kan bruges til hverdagsbrug. Teknologi som det fugtabsorberende AEROREADY, vand- og vindtætte RAIN.RDY, vandafvisende belægning (DWR) og UPF 50+ UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler er nogle fremskridt adidas benytter i produkterne her, for at give optimal komfort og beskyttelse. Her er også dunjakker til vinteren, med ægte andedun. En lille ekstra detalje ved flere dele, er reflekser indbygget i designet, så du lige får noget ekstra tryghed ved øget synlighed i mørke eller dårligt sigt.

God samvittighed hele året med outdoor tøj

I flere af beklædningsdelene finder du også en egenskab, der fylder mere og mere i udvikling of produktion, nemlig omtanken for miljøet. At udvikle teknikker til genanvendelse af råstoffer, eller sikre at produktion har så lidt negativ påvirkning på miljøet som muligt ligger adidas på sinde. De to største tiltag du finder her, er genanvendt polyester, samt bomuld fremstillet i overensstemmelse med kravene fra Better Cotton-initiativet. At udviklingen samtidigt har sikret produkternes holdbarhed og komfort er i top, betyder også bare at dit outdoor tøj kan holde til at blive brugt. Det er faktisk udviklet til at kunne modstå de ekstreme belastninger som en aktiv livsstil kan medføre - inklusiv at opholde sig udendørs i råt vejr. Samtidig aflaster tøjet din krop og din hud for nogle af omgivelsernes og naturens belastninger.