alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sneakers

 
[1860]
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Astir sko
Stan Smith sko
Stan Smith sko
Forum 84 Low sko
Nizza Platform sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Stan Smith sko
Superstar sko
Run 60s 2.0 sko
Superstar sko
Tensaur Run sko
Handball Spezial sko
Forum Low sko
Astir sko
Forum Bold sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Forum Low sko
Tensaur Run sko
Nizza Platform sko
Superstar sko
Superstar sko
Astir sko
Tensaur Sport Training Hook and Loop sko
Daily 3.0 sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Forum Bold sko
Gazelle sko
Samba Vegan sko
Forum Bold sko
Ultraboost 1.0 DNA sko
Stan Smith sko
Ultraboost 1.0 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
NMD_R1 Primeblue sko
Run 70s sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Duramo 10 sko
Astir sko
Superstar sko
Forum Low CL sko
Racer TR21 sko
Run 60s 2.0 sko
NMD_R1 sko

Sneakers er din indgang til den moderne sportsskoverden

Det har aldrig været mere populært at gå i sneakers og tendensen fortsætter. Moderne sportssko, som du også kan bruge i hverdagen, er blevet et kæmpe hit. adidas sneakers sætter standarden for ultra-cool sportssko i den perfekte kombination af fashion og funktion. Med entré på verdensmarkedet i 1949 har vi fingeren på pulsen inden for branchen. Derfor får du fede sportssko i de designs, der rørte sig i fortiden, rører sig lige her og nu, og stadig vil røre sig i fremtiden. Vi hylder selvfølgelig den populære kulturarv med alle de klassiske bestsellers med 3-Stripes og Trefoil-logoerne. Samtidig klæder vi dine fødder avantgarde og innovativt på. Ikke mindst takket være vores samarbejde med Stella McCartney og andre verdensførende designere. adidas sneakers giver dig mulighed for at følge tendenserne i de mest solgte og ikoniske designs, men du kan også lade individualiteten råde med nogle af niche-kollektionerne.

Sneakers til døgnbrug

Sneakers er så meget indbegrebet af design. Med hundredvis af farver, detaljer og former kan du style dit look med alt fra farvebombardementer til minimalistiske stilarter. Det er alt fra skatersko med flade såler til dad shoes med chunky såler. Eller hvad med et par sportssko med højt skaft, så du kan gå direkte fra skole og hen på basketballbanen. Fleksibilitet er kendetegnende for adidas sneakers, da de binder hverdag og sport sammen. Alt dette skyldes ikke kun udseendet og hele æstetikken omkring moderne sportssko, men også alle teknologierne. Hos adidas er vi teknologinørder og bringer viden direkte ud til dig, så du kan få glæde af funktionaliteten i dine sko. Boost-teknologier med ekstra kapsler og tilhørende energifrigivelse ved hver skridt, Primeknit på overdelene, så du opnår en sokkelignende fornemmelse med fleksibilitet og pasform. Eller hvad med Adiprene og stødabsorbering eller Torsion System, der sikrer stabilitet og støtte? adidas sneakers giver dine fødder komfort, personlig stil og teknologiske vidundere, så dit næste skridt også bliver en fornøjelse.