alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Trænings produkter udsalg

 
[468]
1 / 10
Side:af 10

adidas’ udsalg af træningsudstyr til den dedikerede creator

adidas elsker sporten. Det er derfor, vi siden 1949 har designet sko, tøj og gear til verdens mest dedikerede sportsfolk. Den slags erfaring betaler sig. Gennem vores indgående kendskab til kroppens bevægelser og dine unikke behov har vi skabt et stort udvalg af træningsudstyr i højeste kvalitet. I vores udsalg af træningsudstyr kan du selv gå på opdagelse i en verden bygget til sporten. Her er alt fra træningsjakker med AEROREADY, som holder dig tør under hele træningen, til sko med fleksible Primeknit-overdele, der krammer sig om dine fødder uden at gå på kompromis med hverken fleksibilitet eller åndbarhed. Stå sikkert i dig selv med vores slidstærke træningssko, der med ydersåle i gummi sikrer total jordforbindelse på alle typer underlag.

Ultimativ performance fra inderst til yderst: outlet af træningsudstyr

Ikke to træninger er de samme, og derfor er det vigtigt, at dit gear og tøj til træning kan holde til det hele. Vores løbesko med stabiliserende såle er perfekte til både de intense sprints og den helt lange maraton. I vores outlet af træningsudstyr finder du alt, hvad du har brug for, til at skabe ekstra balance og dynamik i din træning. Det er designet til at være ligeså alsidigt som dig. Hvis du er i tvivl om, hvad din unikke træning vil have gavn af, så tænk på, hvor du oplever behov for mest støtte? Er det under tunge løft, så vil vores kompressions-fit være perfekt for dig. Måske du har brug for total bevægelsesfrihed? Så skal du gå efter performance outfits med mesh-paneler og fleksibel pasform. Vi ved, at ikke to creators er ens, og derfor er udvalget er så stort. Inspireret af dig, din dedikation og unikke stil giver vi dig et kæmpe udsalg af træningsudstyr med lækre materialer og kompromisløs kvalitet.