alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

UDFORSK TERREX

Ingen tur i naturen er ens. Find det gear, du skal bruge, med adidas TERREX.

TERREX til dame

 
[356]
adidas TERREX-kollektionen er designet til at besejre naturens kræfter med alt fra holdbare vandrestøvler til fjerlette og vindtætte jakker. Det eneste, du skal beslutte, er, hvilket terræn, du skal ud i.
1 / 8
Side:af 8

Ekstreme forhold er intet problem med adidas TERREX til kvinder

TERREX-kollektionen er designet til at modstå naturens kræfter og består af alt fra slidstærke vandresko til lette, vindtætte jakker. Vi ved, at ikke to eventyr er ens, og det afspejler sig i vores brede udvalg af TERREX til kvinder. Designet så kun din fantasi sætter grænserne på trailet. Det betyder ikke noget, om du er til oriteringsløb på ujævnt terræn eller nærmest flytter ud i naturen i måneder af gangen. Vores kollektion er bygget til udendørs brug og støtter dig lige dér, hvor du har allermest brug for det.

adidas TERREX til kvinder har været i fronten i snart et halvt århundrede

Det vigtigste til alle outdoor-eventyr er det rette udstyr, og hvert eventyr kræver sin side kick. TERREX til kvinder byder på et bredt udvalg af vandre- og trailsko, med mesh detaljer og Primeknit for et fit, der sidder tæt og behageligt som en sok om foden. De lette EVA-midtersåle eller Boost-såle er vores mest responsive såle til dato. Grippy Continental™ Rubber og Traxion sikrer overlegent greb på underlaget, selv når dagene er våde og glatte.

Teknisk outdoor-tøj til eventyrlystne kvinder

Når du skal modstå elementerne, er din nye bedste ven vores jakker med GORE-TEX®. Det øger ikke bare jakkernes vandafvisende effekt, men giver ekstra holdbarhed til sømmene, så du får en jakke, som holder længere. Du skal ikke lade dig holde tilbage af dystre vejrudsigter, men følge din eventyrlyst! Den PFC-fri, vandafvisende yderskal holder dig tør hele dagen. PrimaLoft®-isolering sikrer optimal varme på selv de koldeste aftener. Selv om dine eventyr ikke tager dig ud i naturen, men du vil gå på opdagelse i den urbane jungle, så har er de lette jakker optimeret i syntetisk fiberdun for din komfort, som også giver din stil en sporty kant.