alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Windbreakers

 
[84]
1 / 2
Side:af 2

Træd ud i blæsevejret med windbreakers fra adidas

Mærk vinden mod huden, og nyd at blive blæst igennem med en windbreaker fra adidas. Det letvægtige stof giver fri bevægelse, mens kraftig vandafvisende DWR-belægning holder dig tør, når vejret viser sig fra sine våde sider. Med sine fugtabsorberende egenskaber er AEROREADY det nyeste skud på stammen. Teknologien skaber et komfortabelt klima for din krop. Huden forbliver tør, mens det lette materiale lader den ånde. Også når du skruer op for tempoet. Windbreakers med fleece og mesh-indsatser indkapsler varmen.

Vindtætte jakker produceret med hjertet på det rette sted

adidas windbreakers løfter bæredygtigt tøj til et nyt og skelsættende niveau. De vindtætte jakker er sammensat af genanvendte materialer for på den vis at spare på ressourceforbruget og nedsætte udledningen af skadelige emissioner. De bæredygtige principper gør det muligt at handle tøj med samvittigheden på det rette sted.

Den nye uundværlige del i hverdagen

Regn og blæst er ingen hindring, når du vil nyde gode timer i naturen. Store hætter og elastiske opslag skaber maksimal beskyttelse. Hold kulden ude med justerbare detaljer. Indtag stier i et hastigt tempo, eller kast dig over en givende vandretur. Giv kamp til stregen på fodboldbanen med en windbreaker fra adidas, eller hop i cykelsadlen og læg kilometrene bag dig. Hverdagen er fuld af aktiviteter. Få en windbreaker, der følger dig hele vejen.

Hyld fortid og nutid med trendsættende designs

Dyrk det rå og sporty look med windbreakers fra adidas. Modige farver, legendariske 3-Stripes og historisk Trefoil leverer kant til din person. Bring fortiden ind i nutiden med designs inspireret af tidligere tiders ikoniske modeller. Nogle dele er så trendsættende, at de aldrig går af mode. Tag retro-looket med dig, når det igen er tid til at indtage gader og stræder. Der er ingen skam i at være centrum for opmærksomhed for en stund.