alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

T-shirts til kvinder

 
[745]

Skelsættende detaljer med t-shirts damer fra adidas

Tag dit outfit til nye dimensioner med superbløde trøjer til damer fra adidas. Ryk dine grænser med ventilerende og fugtabsorberende overdele. AEROREADY holder huden tør, når du skruer op for intensiteten i din træning. 360-graders reflektering øger din synlighed på mørke stier. Oplev detaljen, der gør forskellen med t-shirts damer produceret af genanvendte materialer. Støt op om en tøjproduktion, der ikke går på kompromis med de bæredygtige principper. Heller ikke når det kommer til den globale bomuldsdyrkning. Better Cotton er initiativet, der gør en forskel for producenters vilkår og giver dig kvalitetsbomuld, der føles behageligt mod huden.

T-shirts damer giver dig en verden af kombinationsmuligheder

Kom ind i kampen med en rå og sporty t-shirt til damer i et væld af farvekombinationer og grafiske mønstre. Dyrk det klassiske look med historiske 3-Stripes langs ærmer, Trefoil på brystet og adidas logo solidt plantet foran. T-shirts damer er langt fra blot en overdel til klædeskabet. I stedet får du dele, der bringer dig fra hverdagen til fitnesscentret til bybilledet. Enhver kulisse matcher. Mulighederne for at kombinere er uendelige. Suppler med jeans, træningsbukser eller nederdele, og tag dit liv og træning til hidtil usete dimensioner. Modefaktoren er i top. Retro look kombineret med det trendsættende.

Ultimativ frihed der tjener alle formål

Kast dig over en løbetur med en fugtabsorberende tanktop uden ærmer. Ifør dig en t-shirt til damer med slank pasform, og træd ud i gadebilledet med fornyet selvtillid. Vælg en langærmet trøje i single jersey til kølige dage med udendørstræning. Detaljeorienterede pasforme giver fri bevægelighed også under de mest intense stræk. De mange trøjer til damer følger din krops linjer og går i et med dine bevægelser, så du kan tilføre nye mængder af komfort til dit liv og aktivitetsniveau. Og det uanset hvad du kaster dig over.