alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Vinterjakker

 
[211]
1 / 5
Side:af 5

Vinterjakker skyr de kolde elementer

Hver en årstid har sin charme. Sådan er det i hvert fald hos adidas, hvor vi trodser enhver vejrtype. De kolde måneder kræver mest beskyttelse og det finder du i kollektionerne med vinterjakker. Når tallene på termometeret falder, er det tid til kuldebeskyttende overtøj. adidas klæder dig på med mode og funktionalitet i ét og samme design. Dermed kan du også være aktiv i det fri, selvom det er koldt. Ud ad døren skal man under alle omstændigheder, og derfor er vinterjakker fast overtøj i klædeskabet. Er du til et sporty og ungdommeligt look, så skal du ikke se længere end til udvalget med vinterovertøj hos adidas. Her får du vinterovertøj, der er skabt til bevægelse takket være masser af fleksibilitet i pasformerne. Klassiske helfarver eller kulørte toner? Vinterjakker kommer i mange former og farver. Det gælder alt fra de mange fritidsvinterjakker i streetstyles til sportsspecifikke designs, som vinterjakker til golf, cykling, vandring og meget andet.

Vintertildækning til hele familien

Genanvendt polyester er et ofte benyttet materiale til fremstilling af vinterjakker. Det byder på slidstærke og tætte overflader, som er i stand til at holde kulde ude. Samtidig ledes fugt ud på overfladerne, hvor det fordamper. Derudover er vinterjakker designet med polstring, så du opnår ekstra isolering og varme. Det er noget, som især går igen ved alle de lækre dunjakker, der er polstret med kamre fyldt med eksempelvis andedun. Den anerkendte PrimaLoft®-teknologi er ofte i brug på mange af vinterjakkerne. Det betyder langt mindre vandabsorbering, hvilket i sidste ende fører til et mere varmt og tørt kropsmiljø. Alle de bedste teknologier sørger for, at du kan opretholde et komfortabelt klima på overkroppen om vinteren. Nyd også godt af vandafvisende DWR-belægninger (Durable Water Repellent), der sørger for, at regnvand preller af overfladerne. Høj halskrave og hætte er ofte en fast del af vinterovertøj. Dermed har du indbyggede alternativer og supplementer til halstørklæde og hue.