alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Tilbehør

 
[1468]
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Strømper, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Crew sokker, 2 par
Low-Cut sokker, 3 par
Mid-Cut Glitter Crew sokker, 2 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Half-Cushioned ankelsokker, 3 par
Tiro Primegreen AEROREADY halsedisse
Adicolor Sling taske
Adicolor Contempo Short hue
No-Show sokker, 3 par
AEROREADY handsker
Strømper, 3 par
3-Stripes Lounge tennissokker, 2 par
Basketball Crew sokker, 3 par
Milano 16 sokker, 1 par
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Ankelsokker, 3 par
UB22 Crew sokker
Adicolor Archive rygsæk
Mid-Cut Crew strømper, 3 par
Half-Cushioned ankelsokker, 3 par
3-Stripes Lounge tennissokker, 2 par
Essentials Logo sportstaske, extra small
Adicolor rygsæk
Graphic Crew strømper, 3 par
Designed to Move Standards Training Shoulder tote-taske
UB22 Crew sokker
Adicolor Contempo Short hue
Mid-Cut Crew strømper, 3 par
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Al Rihla træningsbold
Strømper, 3 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Fisherman hue
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
COLD.RDY løbehandsker
Strømper, 3 par
Essentials Logo rygsæk

Accessories forbinder dit look optimalt

Det siges, at det er tilbehør – eller med andre ord detaljerne, som fuldender et look. Hos adidas er vi enige i det syn på tingene. Ikke mindst fordi, vi ikke udelukkende byder på tøj og sko, men netop også på accessories. Tasker er et af de helt essentielle slags tilbehør. Når du er på farten, sker det meget sjældent tomhændet. Måske du er på vej til træning, i skole, på vandretur, ud at handle eller på festival? Uanset hvor du har et ærinde eller en aftale, så sørger adidas tasker for, at du har en praktisk opbevaringsløsning ved din side. Sportstaske, rygsæk, skuldertaske, bæltetaske, gymnastikpose – der er tasker for enhver smag, og ethvert behov. Du kommer aldrig til at mangle plads takket være forskellige litermål og ruminddelinger. Du skal naturligvis også have noget at putte i taskerne. Heldigvis byder adidas på et overflødighedshorn af accessories. Dermed kan du fylde din taske med alt, hvad du har brug for til sport, hverdag og ferier.

Dit tilbehør gør forskellen

Accessories fra adidas er designet med både funktionalitet og mode in mente. 3-Stripes eller Trefoil – logoet bruges som I alle kan lide det. Nemlig kreativt og synligt, så ingen er i tvivl om produkternes ophav og signalværdi. Derudover er tilbehøret skabt for at beskytte dig mod vind og vejr. Solskærm, bøllehat, hue eller kasket? Du skal selvfølgelig have gavn af hovedbeklædning til alle årstiderne. Svedtransporterende polstring i sommerhattene og blød bomuld på de lune huer – du kommer ikke til at lide nogen nød i det fri. Hænder, fødder og hals skal du selvfølgelig heller ikke fryse, og hvad er bedre end adidas handsker, strømper eller tørklæder. Du må heller ikke tørste eller få sol og insekter i øjnene. Derfor er vandflasker og sportsbriller også en del af vores altomfattende sortiment med accessories. Foruden bolde, svømmetilbehør, ure og en masse andet udstyr. Alt naturligvis skabt i de skarpeste designs.