alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

træningsdragt til kvinder

 
[282]
1 / 6
Side:af 6

Til enhver sport eller træning kan træningsdragter til damer være aktuel

Du finder dem i nærmest alle farver, designs og udformninger i adidas' sortiment. Her kan du finde træningsdragter til damer, som kan passe i nærmest al slags vejr og enhver form for træning, eller bare til det afslappede look i fritiden. Her har du også generelt mulighed for at sammensætte lige netop den træningsdragt, både hvad angår farve, design og materialer, som du føler passer bedst. Generelt gælder at vi benytter genanvendt polyester i både jakker og bukser, Primegreen-produkter, så langt det er muligt. Dette sparer både vores fælles resurser og på udledningen ved fremstillingen. I de dele, hvor vi bruger bomuld, så er denne dyrket og høstet i overensstemmelse med kriterierne fastsat af Better Cotton-initiativet. Vi samarbejder med Better Cotton-initiativet for at forbedre den globale bomuldsdyrkning.

Anvendelse og stil kan afgøre dit valg af træningsdragt kvinder

I vores udvalg af træningsdragter til damer kan du vælge en lang række farver, og du kan vælge stoffer som gør at de nærmest skinner eller mere, sådan lidt nedtonede, i bomuld. Her er både de klassiske træningsdragter, i forskellige snit og pasformer, og de mere moderne som sætter nye standarder eller rykker lidt ved grænserne. Valget skal være dit, vi giver dig bare mulighederne. Materialerne du vælger kommer så an på, hvad du vil bruge træningsdragten til. De lidt tykkere, tungere stoffer vil måske være gode til jogging, når det ikke er helt så varmt ude, eller til vandreturen. De kunne også passe til træningscentret om vinteren. De lettere, tyndere af slagsen passer fint indendørs eller for eksempel til svømmehallen til et stævne eller træning, hvor du gerne vil holde dig varm helt hen til bassinkanten. Nogle af dragterne ville også sagtens kunne bruges som casual wear til en tur i byen, når du lige skal have et afbræk fra alt sport og træning.