alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Skijakker

 
[5]

Skijakker modstår vinterens barske elementer

Er den årlige skiferie også et af højdepunkterne for dig? Så behøver ventetiden ikke føles så lang. Du kan nemlig forberede dig ved at kigge på tøj, støvler og tilbehør. Hos adidas elsker vi årstiderne hver for sig. Friske snefnug og fart på løjperne giver varme i kroppen og adrenalinen pumper. Det har skijakker noget af æren for. Det tekniske overtøj sørger for, at du kan holde varmen uden at svede, når du er aktiv i snevejr. PrimaLoft® sørger for optimal åndbarhed, så du kan slippe af med fugt og dermed holder overkroppen tør. Teknologien absorberer meget mindre vand, end normale skijakker, så der kan holdes på varmen og materialerne hurtigere bliver tørre. Skijakker i genanvendte materialer, finder du hos adidas, hvor vi bekymrer os om emissioner og resursespild. Også i forbindelse med Better Cotton-initiativet, hvor bomuldsproduktionen forbedres.

adidas er din beskyttelse på pisterne

Slalom, styrtløb, langrend eller noget helt fjerde. Skijakker klæder dig på i alle typer af vinterterræner. Funktionaliteten er i top, så du kan give den gas og bevæge kroppen frit, som der er brug for. Stretch og formsyede ærmer giver dine arme de optimale betingelser, når du skal frem over sneen med skistave. Skijakker er din rustning, når vind og vand skal afvises. Selv de forseglede sømme lukker af for træk og fugt. Dunjakker er nogle af de populære designs til skisport. Blødt og vindisolerende dun skaber komfort, så du kan suse afsted uden at fryse. adidas skijakker er både moderigtige og funktionelle. Derfor kan du også få glæde af det praktiske og beskyttende overtøj i hverdagen. Brug din skijakke som hverdagsovertøj og få glæde af overtøjet i mange måneder og dermed ikke kun på skiferien. Jakkerne fås i mange tykkelser og pasformer, så du kan sagtens mikse og matche efter behov. Også hvis du skal ud og vintervandre samt nyde vinteren i det hele taget.