alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Åndbare sko

 
[117]
1 / 3
Side:af 3

Åndbare sko: friske fødder, når du ønsker det

En behagelig fodkomfort er basis for en optimal performance. Dertil er åndbare sko vejen frem, og adidas leverer dem på stribe, så du kan sige farvel til fugt og sved. Overdelskonstruktionerne giver dig det første tørre indtryk, hvor højydende teknologier er klar til at arbejde for dine fødder. Netagtig Primeknit har den helt rette maskesammensætning, der skaber ventilation – perfekt til alle de varme træningssessions og kampe, hvor sved skal have lov at slippe igennem. Åndbare sko arbejder effektivt sammen med nytænkende såldesigns, der holder dig fast på underlagene. Continental™-såler med greb som et andet bildæk minimerer risikoen for at skride under sport. Ingen åndbare sko uden Boost-såler, der er skabt for at hjælpe dig på vej. Det betyder energitilbageførsel. Så du kan med god grund bruge masser af krudt – for du får den retur i dine skridt. Stort set alle sportsgrene giver sved på panden. Så nyd åndbare sko, uanset din yndlingsdisciplin, og hold fødderne tørre.

Åndbare sko giver gladere fødder

Strik, netmasker og luftventilation. Åndbare sko forbindes i den grad med varme og svedige præstationer. Men åndbarhed er mere end det, da du også får gavn af den i de andre sæsoner. Det er ikke udelukkende sommersportssko. Træn løs i vådt og fugtigt vejr uden at få våde sokker. GORE-TEX®-teknologien er også lig med åndbarhed. Specialdesignede membraner holder vand ude, men lader fugt passere igennem indefra og ud. Åndbare sko i bæredygtighedens tegn. Den er god nok. Genanvendte materialer indgår under fremstillingen for at reducere emissioner og ressourceforbruget. Åndbarhed omkring fødderne er hverdag hos adidas, for uanset vejr- og sportstype har dine fødder brug for det mest behagelige klima. Fra hæl til tå samt på selve tungen kan du glæde dig over membraner og åndehuller, så du kan opretholde fart i skoene, uden at dine fødder skøjter rundt i fugt.